Skocz do zawartości

Mozliwy ban przez google ?

ebusiness

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam krutkie pytanie poniewasz 4 keywordsy moje od glownej strony znikly z google top 100 mimo z byly na pierwzej strony.Testuje przy roznych serwisach rankingowych i one mi nieras pokazuje z jakisz keyword jest w top 10 a reszta nie.Za kazdym refreshem (co godzine) jakis iny keyword jest pokazany w top 10 a reszta nie mozna znalesc ?

Czy tak wyglonda przysly ban ?

Ojj to zdecydowanie za dużo! Kto to widział tyle linków dawać! Jest to objaw przyszłego filtra, jeszcze na tym etapie do wyciągnięcia ;) Wszystko zależy od tego ile mas na to piniąrzkuf.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Witam mam krutkie pytanie poniewasz 4 keywordsy moje od glownej strony znikly z google top 100 mimo z byly na pierwzej strony.Testuje przy roznych serwisach rankingowych i one mi nieras pokazuje z jakisz keyword jest w top 10 a reszta nie.Za kazdym refreshem (co godzine) jakis iny keyword jest pokazany w top 10 a reszta nie mozna znalesc ?

Czy tak wyglonda przysly ban ?

Ostro, nie piszac juz o zwiezlej budowie wypowiedzi...

zakładałem multikonta

Update:

Pozycja w 3 frazach wledug web-tools i webpozycja jest ok .Jednej nie ma ale sie zmienia co 10 min.

Problem tylko jezli sprawdzam swoje keywordy regionalne z regionalnym IP to sie nie wyswietlaja......w google adwords tools jak sie ten territorium podaje rowniesz moja strona sie nie pokazuje gdzie niby miala by byc wledug webpozycia i web-tools

Ostro, nie piszac juz o zwiezlej budowie wypowiedzi...

dzieki za cene informacje nie byłem tego swiadomy jako obcokrajowec ale teraz gdzie to pisalesz zauwazylem z nigdy sie polskiego nie uczylem.Chyba przestane sie komunikowac z ludzmi prawda?

Spoko.

Nikt nie napisal, ze masz przestac.

Poza tym nie wiedzialem, ze nie znasz polskiego, wiec wyb...

Koniec ot

zakładałem multikonta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności