Skocz do zawartości

Linkowanie z zaplecza - kiedy?

rwtrb

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

ugly28 - jakies dowody /testy ? Nie ma znaczenia czy zaplecze masz na takim czy innym cmsie.

Racja ja również uważam że wszyscy popadają w histerie na temat że google sprawdza na jakim cms stoi nasze zaplecze. Może google sprawdza na kogo jest zarejestrowany hosting na danej stronie tak jak ma miejsce z domenami że duża grupa ludzi poleca żeby rejestrować na ciotkę, wujka, mamę, tatę.

Jakieś dowody ma ktoś na temat cms jak również rejestracji domen ?

.

Mam jedno z zaplecz na samych wp i nie miałem z tym żadnego problemu. Inne zaplecza już mam mocno zróżnicowane skryptami, ale nie widzę różnicy między nimi, a tym na samym wp. Faktycznie mam na wp przeróżne szablony, raczej z tych lepsiejszych (część płatnych) ale cms jest ten sam.

Hostingi mam porejestrowane na prywatne dane, więc trudniej się zorientować, z pewnym mykiem, dzięki któremu mogę te domeny rzucać w koszty firmy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności