Skocz do zawartości

Mistrzyni handlu

Grubyy

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chce wyjdź na szowinistę ale właśnie tak wygląda kobieca logika, ja bym się wkurzyłem i to mocno.

:) ale że jak wygląda??

W każdej płci/zawodzie itd. znajdą się ewenementy na skalę światową. Chociaż przyznam że u kobiet jest ich chyba więcej, pewnie z racji tego, że co miesiąc jednak jesteśmy z lekka inne :) Może Pani pisała właśnie w tym okresie? ;) Ja bym zgłosiła spór do allegro, co po zimówkach latem.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ania wygląda tak "W takim razie proszę spróbować jakoś jeździć na nich, bo nie są złe" :D

Może Pani pisała właśnie w tym okresie?

to prawda moja żona w ostatnim tym okresie w jeden dzien spadła z roweru pozbijała kolana, urwała lampę diodową, a wieczorem oparzyła nogę wrzątkiem z czajnika :D

Ania wygląda tak "W takim razie proszę spróbować jakoś jeździć na nich, bo nie są złe" :D

No przecież optymistka pełną gębą :D No da się jeździć, a chłop się czepia :) Ja bym nie odpuściła obojętnie czy byłby to facet czy kobieta.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Nie odpuszczaj nic a nic. Sprawa wygrana w sądzie z automatu. dodatkowo nie będzie ich to kosztować tylko przesyłki, a pareset zł.

Możesz dać Pani do przeczytania to i zapytać, czy aby na pewno chce się spotkać w sądzie i tracić czas na podróże.

https://forum.kawasaki-er5.pl/viewtopic.php?f=20&t=2761

O_o

Jakby zamówiła Pani strój kąpielowy, a wysłałbym do Pani FAJNĄ kurtkę zimową to byłaby Pani zadowolona ? przecież ona nie ściąga mocno na dno.. i nie powoduje żadnego niebezpieczeństwa...

Wymyśliłabym inny przykład... Odpowie że byłaby zadowolona :) że to okazja i takie tam, a przecież kurtka się przyda. Ja czasami idę do sklepu po spodnie a kupuję 2 sukienki i spódniczkę. Kobiety mają troszkę jednak inną logikę ;)

Nie no, przeciez to kobieta :) Poproś lepiej o numer do jej meza, to wtedy sie dogadacie. Jeżeli kobieta twierdzi,ze dostałeś :takie ładne opony", to dla niej sprawa jest zakończona. Dla kobiety nie ma znaczeni przeznaczenie danego produktu, ważne,żeby jej się podobał, a jak widac pani sprzedająca polubiła te opony, i uważa, że one są ładne, więc sprawa jest zamknięta :)

chyba ludziom dogrzało, bo w dodatku przed chwilą dzwoniła do mnie Pani i oferowała frazy kluczowe :D. Na początku była chwila konsternacji i poprosiłem o wytłumaczenie na czym polega usługa "no usługa polega na tworzeniu fraz kluczowych". Zapytałem czemu to ma służyć na co przemiła Pani "no na tworzeniu słów kluczowych w googlach". Wtedy mnie olśniło i zapytałem czy oferuje mi pozycjonowanie, niestety otrzymałem odpowiedź negatywną bo oferta to "frazy kluczowe firmy z nazwą miasta w wyszukiwarkach google, wp, onet". Trochę smutne, że ktoś oferuje ludziom coś nie znając nawet nazwy tej usługi :P

Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności