Skocz do zawartości

Autofill for Firefox v3.6 plugin - nie importuje ustawień

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

Standardowa wtyczka Autofill https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/autofill-forms/

ma brak możliwości losowania {a|b|c} dlatego korzystam z https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/autofill-262804/?src=search

Konfiguracja dla Firefox:

- Autofill v3.6 (nie działa import ustawień)

- iMacros v 8.3.0 (zawiera Recording preference -> 'Czytaj pozycje myszki') na której mi zależy

Tak więc w tej konfiguracji brakuje mi działającego Importu (nie wiem dlaczego nie działa). Export działa, i jak otwieram plik .csv w Excelu i zapisuje oraz importuję to nie działa.

Konfiguracja dla Chrome:

- Autofill v3.6 (Import działa), ale..

- iMacros v5.5 (i brak opcji śledzenia myszki)

Tu import do Autofilla działa (w każdej konfiguracji), ale brakuje śledzenia ruchów myszki

Tak więc mam dwie przeglądarki (FF,Chrome) i te same wtyczki w różnych wersjach w których na przemian nie działają tak jak powinny ;(

1 Jak rozwiązać problem importu dla Firefox?

2 Jak aktualizować iMacros for Chrome do v8.3.0?

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Najłatwiej przerobić wtyczkę AutoFill Forms - przynajmniej ja korzystałem z takiego rozwiązania, czyli dodatkowa funkcjonalność do wtyczki. Minus jest taki, że albo nie aktualizujemy wtyczki żeby nam nie nadpisało kodu albo za każdym razem przerabiamy wtyczkę na nowo.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności