Skocz do zawartości

Problem z instalacją seokatalogu na nazwa.pl

nowyman

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, jestem nowy na PIO, ale mam nadzieję, że spróbujecie mi pomóc w moim problemie. Otóż zakupiłem licencję seokatalogu i zainstalowałem ją na swerwerze active na nazwa.pl. Katalog cały działa, jednak panel administracyjny i rejestracja wyświetla mi następujący błąd:

Fatal error: The file /home/nazwastrony/admin/index.php cannot be decoded by this version of the ionCube Loader. If you are the administrator of this site then please install the latest version of the ionCube Loader. in Unknown on line 0

Czy wiecie co trzeba zrobić by prawidłowo katalog działał ?.

Z góry dziękuje za wszystkie porady, które raczycie napisać w tym temacie :).

Wszystko masz napisane w komunikacie:

cannot be decoded by this version of the ionCube Loader. (...) install the latest version of the ionCube Loader

Inaczej mówiąc - trzeba zaktualizować ionCube Loader. Napisz do BOKu - może coś Ci się uda załatwić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności