Skocz do zawartości

Komentowanie i "lubienie" swoim Fanpage

bold

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Od razu zaznaczę, że w fanpage'ach jestem kompletnym "niedorozwojem", podobnie, jak w serwisach społecznościowych. Stąd zresztą ten dziwny temat ;) Założyłem fanpage już dawno - podczas gdy widzę, że inne tego typu fanpage mogą komentować i lubić wpisy na innych fanpageach (na przykład "Gry-Online.pl lubi ten post" na fanpage innej strony o grach), ja po prostu takiej opcji nie mam. Istnieje możliwość włączenia jej? A może już jest, a ja nie widzę jej (raczej bym zauważył, na moim profilu prywatnym widzę).

Mam nadzieję, że to jasno wytłumaczyłem i liczę na jakąś pomoc w tej kwestii :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

j3i6.jpg

Hm, tej gwiazdki chyba nie posiadam :(

Edit:

co ciekawe, na nowszych fanpage'ach ta gwiazdka, a raczej trybik, jest. Czemu zatem nie mam jej i tutaj? :(

Edit 2:

znalazłem odpowiedź. Po prostu założyłem od razu stronę, bez tworzenia własnego profilu. Tylko teraz pytanie: jak "dotworzyć profil" dla tej strony lub powiązać ją z tym istniejącym? Gdyż nie chcę usuwać FP :)

Edit 3

Dla potomnych: wystarczy ustalić drugi profil jako administratora i wtedy działa cacy :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• 4 lata później...

Komentować jako fanpage można na blogach i pod stronami, ale jak na razie nie udało mi się znaleźć sposobu jak komentować jako fanpage w zamkniętych grupach, do których dodałam się jako profil główny.

Co innego także komentowanie na komputerze a telefonie, nie zawsze jest łatwy dostęp do tej opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności