Skocz do zawartości

Generator stron zapleczowych

Melma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poprawiłem kilka błędów, o których mnie poinformowaliście. Zmodyfikowałem też nieco wygląd, dodałem nowe tooltipy, żeby praca z tym generatorem była bardziej intuicyjna.

P.S. Jakub, Funio wersja demo oznacza tu tylko brak możliwości tworzenia i pobierania projektów dla niezalogowanych użytkowników (dodatkowa ochrona przed zarżnięciem serwera). Korzystanie z generatora obecnie jest bezpłatne i na pewno takie pozostanie dla wszystkich posiadającyh już konto na melma.pl. Jeżeli np. za pół roku, zaproponuję odpłatne korzystanie - będzie to dotyczyć tylko osób, które do tego czasu nie zdążą się zarejestrować. Na pewno poinformuję o takim zamiarze z wyprzedzeniem.

Jeżeli macie jakieś pomysły na rozbudowę generatora, piszcie, zobaczę co uda się zrobić. Mam parę pomysłów na zwiększenie zróżnicowania treści i dodatkowe funkcje podnoszące jakość wygenerowanych stron, ale zabiorę się za to jak uporam się z zaległymi projektami.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Spsuło się i nie mogę się zalogować.

Warning: include(/inc/login.inc.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/melma/domains/seo-mix.pl/public_html/index.php
on line 126
Warning: include() [function.include]: Failed opening '/inc/login.inc.php' for inclusion
(include_path='.:/usr/local/php53/lib/php/') in /home/melma/domains/seo-mix.pl/public_html/index.php on line 126

Edit: Jednak da się, ale błąd i tak jest ;)

... nie ma tu właściwie życia, tylko powolne umieranie kolejnych dni.

Przy próbie zalogowania dostaje

Warning: include(/inc/login.inc.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/melma/domains/seo-mix.pl/public_html/index.php on line 126

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/inc/login.inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php/') in /home/melma/domains/seo-mix.pl/public_html/index.php on line 126

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Dzięki za info, błąd z logowaniem poprawiony.

Avandi, ze screena wnioskuję, że projekt się zapisał. Żeby pobrać paczkę, trzeba wejść w edycję tego projektu i wybrać szablon.

Archiwum ZIP do pobrania generuje się pod dany szablon, dlatego wymagana jest ta edycja projektu. Postaram się zmienić nieco działanie skryptu,

żeby można było wygenerować paczkę w jednym kroku - faktycznie będzie to bardziej intuicyjne.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Melma powiem Ci szczerze ( a właściwie napiszę), że i tak na chwilę obecną korzystanie z Twojego generatora jest bardzo intuicyjne. Podejrzewam, że nawet mój 3letni syn nie miałbym problemu z ogarnięciem tego. Testuję to Twoje dzieło i niedługo Ci kilka uwag podrzucę na PW.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Heh, dzięki Siciliano, też mi się wydaje, że obsługa nie jest zbyt skomplikowana, ale jak zawsze wszystko wychodzi w praniu.

Zawsze można coś poprawić, coś uprościć, bo nie zawsze zobaczy się problem tam gdzie ktoś inny go zauważy :)

Dlatego wszelkie wasze uwagi są mile widziane.

P.S. Zaktualizowałem avatara, więc po paru latach z czerwonego bezkształtnego bloba, zaczynam wreszcie bardziej przypominać człowieka.

Lepiej późno, niż wcale :) W takiej postaci pewnie juz pozostanę - grafikiem nie jestem i pewnie się nim nie stanę...

demo_miniacz_468x60.gif

Bardzo intuicyjne, właśnie kończę pierwszy projekt, jeśli coś zauważę dam znać. na pewno chciałbym autorowi podziękować, za udostępnienie efektów swojej pracy za darmo. Wszystkim wątpiącym powiem: przecież można korzystać z płatnych odpowiedników ;)

Dzięki Max_ck, jak będziesz mieć jakieś uwagi, pisz śmiało.

Avandi, zmieniłem nieco działanie formularza. Teraz zapisując nowy projekt od razu przechodzisz do wyboru szablonu

(możesz go oczywiście wybrać i wygenerować paczkę później).

demo_miniacz_468x60.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności