Skocz do zawartości

Generator stron zapleczowych

Melma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

siekiel9, jeśli chodzi ci o szablony, to nie ma takiej możliwości. Niebawem postaram się dodać kolejne, żeby zwiększyć różnorodność.

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Fajnie to wygląda, ale:

- nie mogłem zapisać swojego projektu, więc...

- zapisałem z przykładowymi danymi, jakoś poszło...

- edytuję, podmieniam dane na swoje, zapisuję, edytuje, wybieram szablon, generuję..

I nic, w wygenerowanym pliku nadal przykładowe dane. Edytuje projekt, a tam nadal przykładowe dane, więc...

- edytuję, podmieniam dane na swoje, zapisuję, edytuje, wybieram szablon, generuję...

I nic, w wygenerowanym pliku nadal przykładowe dane. Edytuje projekt, a tam nadal przykładowe dane, więc...

Konkluzja - u mnie nie działa, więc dla mnie nieprzydatny.

Eksperyment Discover.pl

Yeden, jeżeli możesz, to podeślij mi na prv dane, których nie możesz wstawić, będzie mi to pomocne w ustaleniu przyczyn błędu. Ew. sprawdzałeś może, czy po zapisaniu projektu z przykładowymi danymi, możesz wyedytować i zapisać zmiany, np. dotyczące tylko samej nazwy projektu? Będzie wtedy wiadomo czy u ciebie problem jest ogólnie z zapisem czegokolwiek. Możesz także spróbować edytować projekt z przykładowymi danymi "na raty". Czyli krok pierwszy: wstawiasz swoją nazwę projektu - reszta bez zmian. Jeśli się zapisze, krok drugi: wstawiasz swój tytuł serwisu - zapisujesz i tak przez kolejne etapy. Jeśli na czymś się wysypie możesz mi to podesłać, lub jeśli chesz samemu sprawdzić, czy nie ma tam jakichś niestandardowych znaków. Być może coś przez walidator nie przeszło. Ciężko mi coś innego doradzić jeśli nie mam danych, przy których tak się dzieje.

P.S. Głupie pytanie, ale zkładam, że jesteś zalogowany na seo-mix.pl?

demo_miniacz_468x60.gif

Polecam projektowanie stron Łódź, oraz moderowany, podrasowany katalog, w którym znajdziesz dobre polskie strony, o niebagatelnej treści.

Zalogowany jestem. Teraz mi ruszyło, chociaż nie za każdym razem zapisywało nowe treści. Zacząłem od usuwania (skracania) tego co było, a jak zadziałało to zacząłem dodawać swoje. I jakoś poszło. Może to na moim kompie coś jest nie tak?

Soft robi kilka artów z jednego synonimowanego tektu, ale dla mnie to nie problem, bo ze starych czasów mam art synonimowane całymi zdaniami lub partiami tekstu. Gorzej, że są to treści w obcych językach, a pewnych podtytułów się nie da zmienić w sofcie na obcojęzyczne. A to by się przydało

Trochę się zdziwiłem na początku, bo nie znalazłem swojego projektu. Ścieżka jest trochę dziwna, bo ze strony https://seo-mix.pl/ przechodzi się w menu na stronę https://seo-mix.pl/generator_stron/ i tam projektu nie ma, dopiero ponowne kliknięcie w menu w generator odpala podstronę https://seo-mix.pl/generator_stron/project.html.

Nie prawdzałem tego, więc zapytam: Czy zaimplementowane w treści linki zadziałają? Chodzi o linki zapiete w synonimowanym tekście. Tak samo hotlink obrazków?

Eksperyment Discover.pl

• 3 tygodnie później...

Ehhh, sorry za późną odpowiedź, ale ostatnio nie miałem kiedy odwiedzić PiO.

Yeden, Tak właśnie ten skrypt ma działać - wrzucasz jeden tekst najlepiej mocno zsynonimizowany, podajesz linki do zapleczówek, a skrypt zlicza ilość tych linków i generuje do nich taką samą ilość artykułów. Co do menu, to też zauważyłem, że to można uprościć, obecnie inne menu jest na stronie głównej, a inne na podstronie z generatorem - docelowo na stronie głównej pojawią się też inne narzędzia, ale ten sam wygląd menu bywa mylący - jak znajdę chwilę, to zmienię go nieco.

Linki w postaci tagów HTML możesz zamieszczać w treści, podobnie z hotlinkowaniem obrazków - po wygenerowaniu będą prawidłowo widoczne.

Co do obiecanych nowych szablonów - myślę, że w tym tygodniu zdążę dodać nowe.

demo_miniacz_468x60.gif

• 2 tygodnie później...

Dostępne już są nowe szablony (w sumie 54 templatki).

demo_miniacz_468x60.gif

• 1 miesiąc temu...

anomus, dzięki za info, robiłem ostatnio małe poprawki, widocznie podczas aktualizacji nie nadpisał się jeden z plików. Jest to już poprawione.

demo_miniacz_468x60.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności