Skocz do zawartości

[sprzedam za 12zł lub wynajmę za 1zł/miesiac] blog ilisss.wordpress.com + wiele innych

WiktorT

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam za 12zł blog ilisss.wordpress.com lub wynajmę go za 1zł/miesiąc.

W przypadku sprzedaży posyłam dane admina do logowania. Wynajem oznacza umieszczenie 1-2 linków w dowolnym miejscu na blogu, a co miesiąc będzie dodawany minimum 1 nowy wpis. Ze względu na bardzo niską cenę wynajmu preferuję wykup na 6 miesięcy lub 1 rok.

Pogrubiłem czym różni się wynajem od kupna, ponieważ wiele osób o to pyta. W przypadku kupna blog się staje Twój i robisz z nim co chcesz, a ja już nigdy na niego nie zaglądam, a w przypadku wynajmu blog będzie dalej rozwijany, tzn co miesiąc będzie dodawany nowy wpis i będą moderowane komentarze.

Posiadam także wiele innych blogów na darmowych platformach o różnych tematykach (architektura, kobieta, zdrowie, uroda, diety, rozrywka, turystyka, technologie, muzyka, ekologia, biznes, finanse) i z różną ilością wpisów i codziennie dochodzą nowe blogi. Mogę także wykonać blogi na zlecenie.

Cena blogu z 5 wpisami: 12zł / cena wynajmu 1zł/miesiąc

Cena blogu z 10 wpisami: 20zł / cena wynajmu: 1,67zł/miesiąc

Cena blogu z 20 wpisami: 39zł / cena wynajmu: 3,25zł/miesiąc

Szukam także firm SEO, które byłby zainteresowane większymi/stałymi zamówieniami.

Kontakt: rumiker@wp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności