Skocz do zawartości

Gdzie tu jest klima?

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Akurat mam serwis samochodów francuskich obok pracy i nikt mi nie powie, że Laguna się nie psuje. Główna sprawa w II to albo 1.9dci albo elektronika, już pomijam fakt królowej wjeżdżającej dumnie na lektyce(lawecie). Co do wyboru za 15k to faktycznie patrzyłbym na benzynę, bo za te pieniądze dobrego diesla nie kupisz- pompowtryski, dwumas, Fapy i inne pierdoły. Po dużej wodzie, która była ostatnio w Europie wstrzymałbym się z kupnem auta, bo teraz zdecydowanie przybędzie topielców.

Kup mocne linki i zwiększ autorytet swojej strony.

Do 15 tysięcy kupisz spokojnie Skodę Octavię, z dowolnym silnikiem i w dowolnym nadwoziu. Auto znane każdemu mechanikowi, części tanie, silnik 1.9TDI o znanej już niezawodności.

⇅ Sprawdź czy nadal jest zielono u Ciebie i konkurencji poprzez nowoczesne monitorowanie pozycji

W trzech firmach mamy 7 Renówek, co do jakości zależy od modelu. Ważne żeby był dobry mechanik (mamy takiego który pracuje na stałe w salonie Renault a wieczorami dorabia). Najmłodsze auto (trafic) ma 20 tys. przebiegu najstarszy Kangoo coś koło 200 tys.

Nie mieliśmy jakiś poważnych napraw, ważne jak w przypadku każdego auta dbać o regularne naprawy.

Acha i trzy auta były kupione jako używane (ale wszystkie po pierwszym właścicielu w Polsce). I tyle na temat Renault.

Sprzątanie Wrocław to oferta dla ludzi oszczędzających swój czas, skorzystaj również z usługi pranie dywanów Oleśnica

Moim pierwszym celem czyli samochodem był od zawsze Renault 19 z silnikiem Williamsa 1,8 16 V, widziałem jako dzieciak co te cacko potrafi ;) samych 19stek widzę bardzo wiele :D

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

150k przez 8 lat to max co może Niemiec co zrobić bo on tylko do Lidla jeździ na zakup

Już nie popadajmy w skrajność. To jest każdego dnia przez 8 lat po 50 km, jakoś nie wierze, że każdy robi takie trasy

Jeśli wierzycie, że typowy Niemiec to tylko do Lidla i do domu to gratuluję :)

Gwarantuję wam, że nie jeden "typowy" Niemiec w 4 lata robi te 150k i więcej... Dlaczego? Bo ich stać na to... Poresztą, trochę tych aut się sprowadziło :D

@godfather2008 - przecież to była ironia, jak dzwonią klienci i czego oczekują, a oczekuje tego właśnie co napisałem, małego przebiegu, krótkich tras, delikatnej jazdy, pierwszego właściciela, bezwypadkowego, ogólnie cud miód i orzeszki - ale takie orzeszki tylko w salonie.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

To ja kompletnie nie trafiam w modę i chyba nie sugeruje się opiniami. 4 lata i jakieś 70 tyś km. w Lanosie z klimą (ponad 100 koni, gaz, - 3 stopnie na wyjściu klimy - w opinii nabijaczy najlepsza klima w mieście. Odkręcenie na maxa = jazda w czapeczce). Super autko, w którym komputer sczytuje się spinaczem :-) , teraz (od 2 lat) Renault Scenic II diesel. Zero poważniejszych problemów. Niedługo powrót do Lanosa. W droższe póki co nie inwestuje - szkoda kasy, skoro te cuda jeżdżą...

Polecam Pandę, mam 1,1 2003 autko prawie ze nie do zajechania wyjeździłem już blisko 150k i jak na razie poza wrocławskimi drogami= niszczycielami zawieszenia nie szwankuje jest to co prawda golas, ale mechanika w tym konkretnym przypadku trzyma się świetnie. Przerabiałem jeszcze Ople, VW i C5(2009r) w między czasie i wiem ze pandy nie pozbędę się do momentu jak nie siądzie dosłownie wszystko :)

PS wiem ze trochę nie w temacie, ale mam wrażenie ze przyjedzie do Polski jako nie bite, z przebiegiem do 100k :)

https://moto.onet.pl/aktualnosci/uwierzysz-ze-ktos-wyszedl-calo-z-tego-wypadku/c7g0c

@godfather2008 - przecież to była ironia

Sorki, czytałem na szybkiego i nie zczaiłem :D Ale jest dokładnie tak jak opisałeś.

Najlepsze jest to, że w Polsce mamy jakiś kompleks 200tys km.

Jeśli samochód ma ponad 200tys to znacznie ciężej go sprzedać taniej, niż ten sam, cofnąć licznik na 160-180tys i wystawić drożej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności