Skocz do zawartości

Gdzie tu jest klima?

chcewypoczac

Rekomendowane odpowiedzi

...Ja w minutę sprzedaje...

Mam dwa stare szroty do opchnięcia. Jeśli jesteś zainteresowany (dobra prowizja) zapraszam priw ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam dwa stare szroty do opchnięcia. Jeśli jesteś zainteresowany (dobra prowizja) zapraszam priw ;)

To trzeba na otomoto wrzucić a potem na jakimś forum linki wrzucać :P

Dobrze wypastować na foto ;) czyli olejem polecieć, niech się na foto błyszczy, opony polecieć pastą do butów to nawet 3 letnie wyglądają jak nowe, do tego od spodu szpachla!!! Konieczne coś na styl "Hamerajd" i można od 1000 do 2000 ugrać ;) u mnie w co drugim domu na wsi, na podwórku stoi OKAZJA!!!

Zachód kraju !!!

Ja sam rocznikowym szrotem się poruszam,ale pod maską tak źle nie jest ;) jak ktoś coś z dwukołowca to biorę i bez "papiera" zbyt jest ale frajer nie jestem ,kupię okazjonalnie w stosunku do wartości ;) interesuje mnie wszystko od komarka po BMW sprzed roku ;)

Bez urazy co mój biznes to mój przy takiej akcji, aby nie było :P

Ostatnio rozmawiałem z mechanikiem, czy coś takiego mi do Opla by wrzucił

https://allegro.pl/silnik-toyota-2-5-t-1jz-gte-aristo-supra-ecu-wire-i3364661195.html

To powiedział, iż przy drugim biegu lecę jak "Dżambodżet" chyba, iż z tonę obciążenia dam na tył ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

A ja bym poszukał volvo V40, może być w nawet 1,9 D, byle nie 90KM, jak kupisz w dobrym stanie to polatasz bez większych remontów, uważać należy na 2,0 T 200 KM bo przeważnie zajeżdżone. Takie samochody nie kupuje się dla handlowców w firmach, ani dla młodych lanserów. Przeważnie jeździli ojcowie rodzin, auto na tyle drogie w zakupie, że kupowali ci co maja kasę i o auto dbają korzystając z ASO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności