Skocz do zawartości

Spadly zarobki przez wyindeksowanie podstron w Google !

WebmasteruS

Rekomendowane odpowiedzi

wywal tego screena i czytaj regulamin adsensa

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok, przepraszam... a więc... spadła ilość kliknięć w reklamę nawet 1500% a co za tym idzie i moje zarobki też spadły :/ !! za to liczba wyświetleń utrzymuje się na stałym poziomie. W budowie strony nie było nic zmienianne, .... nie wiem co się stało :/

... spadła ilość kliknięć w reklamę nawet 1500% ...

jedno mnie tylko zastanawia jak coś może spaść o 1500% skoro powszechnie wiadome jest, że x- 100%x = 0 :)

A tak ogólnie to podaj więcej detali, bo na tak sformułowane pytanie jak Twoje ciężko jest cokolwiek powiedzieć.

Wg mnie opcje są dwie - skończyła się jakas super dopasowana do Twojej strony kampania reklamowa - komuś znudziło się naklikiwanie na Twojej stronie.

Myślę, że chodzi właśnie o zakończnie jakiejś kampanii (nie wiem jakie wyświetlały się u Ciebie reklamy więc nie ma pewności).

Na jednej mojej stronie przez 2 tygodnie miałem CTR dochodzące do 25% (normalnie mam 0,8-1,5% przy 5 tysiącach odsłon/dobe), ale reklama była dopasowana tak, że już bardziej być nie mogła :). Kampania się skończyła i skończył się wysoki CTR...

ps. średnia wartość klika była wtedy poniżej 1 centa :P

no ok mój błąd, spadło o 95%.

Reklamy były losowo wyświetlane, żdanej selekcji, nic nie było dobierane. Wygladało to tak:

przez pierwsze 10 dni zarobek utrymywał się na stały poziomie (o wiele wyższym niż teraz), pewnego dnia, sam się zdziwiłem zarobiłem bardzo dużo, za to następnego dni zarobek spadł o 60%, po tym dniu spadł o 95% i utrzymuje się na tym poziomie :/

Odsłon na dobę mam średnio ponad 42 000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności