Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów

str9led

Rekomendowane odpowiedzi

Te z podpisu jak na razie nie będą działać, może kiedyś w przyszłości... znaczy się już zmieniłem są nowe :)

@djspam dlaczego nie mogą być na darmowym serwerze? przecież każdy katalog ma inne IP

Darmowy SEO Katalog - dodaj swoje strony - SEO Katalog - dodaj swoje strony - Darmowy SEO Katalog

str9led

Kredens sobie żartował:P Jeśli jednak zamierzasz coś zarobić, to przynajmniej na płatnym hostingu i domenie. Obecnie jest tego tyle, że pozycjonerzy wybierają z płatnych tylko te lepsze wpisy na płatnych hostingach, płatnych skryptach i płatnych domenach a jeśli, któreś z tego masz bezpłatne to na pewno są mniejsze szanse na zarobek.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

po co piszesz boldem ?

Content filter blokuje mi dostep do wszystkich katalogów - czyli już poznałem ich wartośc :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@zgred nie wiem właśnie czemu się bold włącza. Jak pisze posta to mam go wyłączonego. Dopiero po wysłaniu się przerabia w bold.

Czyli co to oznacza że blokuje Ci dostęp? Jakie darmowe skrypty byście polecili do tworzenia katalogów?

Darmowy SEO Katalog - dodaj swoje strony - SEO Katalog - dodaj swoje strony - Darmowy SEO Katalog

Poleciłbym Ci zrobić jeden katalog a dobry. Ja właśnie posiadam taki swój jedyny i jakoś idzie, a jest na darmowym skrypcie arfooo. Z tymże hosting i domena płatna.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

@pitrazzz dzięki muszę przetestować działanie tego skryptu. Widziałem twój katalog nawet ładnie wygląda. Czy są jakieś inne skórki do tego katalogu? A jeśli można zapytać czy idzie coś dorobić z takiego katalogu?

Skórki jakieś tam są. Ja akurat skórkę sam robiłem i Tobie też to radzę jeśli katalog ma mieć jako taką unikalność:) Ja mam na celu zarobienie na odnowienie domeny w ciągu pierwszego roku i myślę, że się to uda:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności