Skocz do zawartości

Grupa wartościowych katalogów

str9led

Rekomendowane odpowiedzi

Stworzenie katalogu stron to inwestycja rzędu co najmniej kilkuset złotych (no chyba, że potrafisz poprawnie skonfigurować skrypt arfooo + stworzyć jakiś ciekawy szablon - wtedy koszty się obniżą).

Tyle tylko, że to dopiero początek, trzeba: skonfigurować coś z jajem, starannie prowadzić i intensywnie promować - to wszystko bezpłatnie przez co najmniej kilka miesięcy, a to koszt znacznie wyższy (nie licząc wpisów premium i zysków z reklam) aby stworzyć sobie odpowiednią reputację i zaufanie.

logo.png

Katalog-SEO.org.pl - to też jest niezły katalog

@elitarny.eu dzięki za rady, właśnie zainstalowałem skrypt artooo i w najbliższym czasie go skonfiguruje. Za nie długo też mam zamiar kupić kilka licencji skryptu wp-kat i serwer seo, ponieważ wydaje mi się że ten skrypt jest chyba najbardziej optymalny pod seo.

Darmowy SEO Katalog - dodaj swoje strony - SEO Katalog - dodaj swoje strony - Darmowy SEO Katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności