Skocz do zawartości

Forum dotyczace pozycjonowania i spamowania w Googe/MSN/Yahoo

Saint

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy ktos si zapoznawal ze strona www.pozycjonowanie.pl, ale po wejsciu na nia myslalem ze spadne z krzesla na kolkach :D

Bez obrazy Saint ale czy masz jakis kompleks z tego powodu? Przeciez sam w jakis sposob spamujesz szukarke by podniesc pozycje swoich stron... A to ze niektorzy to robia `na wieksza skale` to juz zle?

Tylko prosze, nie porownuj spamerow do `white seowcow`...

Nie rozumiem zarazem dlaczego to wyladowalo w dziale dowcipy.. Co do konkursu.. co racja to racja, on jest raczej dla `pokemonow`.. Bo co po takim konkusie komus kto moze cala `pole nagrod` wykupic ze swojej spamerskiej dniowki?

gdzie sa moje linki? :<

zanim zalozyli przymusowa rejestracje dowiedzialem sie tam kilku ciekawych rzeczy (bez wzgledu na to, czy bede je stosowal czy tez nie). jako zrodlo wiedzy jest wiec ok, nie wiem czy jest z czego sie nabijac.

a jesli brac pod uwage suche liczby, to pokemonów jest wiecej u nas :D

Mark05: chyba minoles sie z powolaniem... ja nigdy nie spamowalem wyszukiwarki, ja tylko pomagam wyszukiwarce odnalesc moje strony... a tak na marginesie moze jestesuzytkownikiem / moderatorem tego forum dlatego tak zaciecie go bronisz ;)

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

Nie jeśli co robisz i uważasz, że jest to dobre to na pewno nie powinieneś się tego wstydzić. Jeśli jednak czujesz, że wstydzisz się tego co robisz ewentualnie jest Ci z tym źle to rzuć to w ... (sam powinieneś wiedzieć gdzie)

O tym forum można napisać jedno - popiera spam w najgorszym wydaniu i cieszy fakt, że na naszym forum nie ma 4000 spamerów, bo wyszukiwarki byłyby już śmietnikiem totalnym.

i cieszy fakt, że na naszym forum nie ma 4000 spamerów, bo wyszukiwarki byłyby już śmietnikiem totalnym.

Pozostaje się tylko usmiechnąć do tego co napisałeś, szczególnie że sam na tamtym forum poszukujesz skryptów do spamowania.

Można by dyskutowac czym się różni spam od zwykłego seo, bo i tutaj i tu okrada się w pewien sposób inne strony z ruchu, który by się im należał ze względu na ich jakość. Różnica jest taka, że jeden kradnie batonika spod kasy, a drugi kradnie samochód z setką batoników .

...

sam na tamtym forum poszukujesz skryptów do spamowania.

To, że ciekawi mnie jak inni robią doorwaye i cloacking nie znaczy, że zamierzam tego używać bo w seo, którym ja się zajmuję nie jest mi to w ogóle potrzebne.

Ot ciekawość - czego teraz używają spamerzy.

No i na co ja biedny zalogowałem się pod tym samym nikiem ;)

teraz się tłumaczyć muszę.

Powiem Ci szczerze nie wyobrażam sobie jak można zrobić człowiekowi doorwaya i w ten sposób pozycjonować stronkę, a później jak przyjdzie ban tłumaczyć, że czasem się zdarza.

Nie w moim stylu.

A co do forum pozycjonowanie.pl - czasem warto zajrzeć to tu to tam i powyciagać wnioski.

Dodam, że dowcipy a nie "chłostanie biczem satyry"

IMHO - to każdy kiedys raczkował w temacie SEO

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Powiem Ci szczerze nie wyobrażam sobie jak można zrobić człowiekowi doorwaya i w ten sposób pozycjonować stronkę, a później jak przyjdzie ban tłumaczyć, że czasem się zdarza.

Bo nie zrozumiałeś idei spamowania.

Kilka punktów na temat:

* Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie pozycjonował stron klienta, w taki sposób.

* Ban jest rzeczą naturalną i żywotność domeny to zwykle 2-4 tygodni, chociaż zdarzają się wyjątki

* Spam nie robisz na jednej domenie ale na kilkuset domenach, więc 50 w tą 50 w tamtą nie ma znaczenia

* Tu chodzi o zarabianie, z własnego doświadczenia wiem, że dobry spam może przez 2-4 tygodnie przynieść zysk kilku tysięcy procent zainwestowanego kapitału, czyli ceny domeny.

* Spamowanie to nie pozycjonowanie usługowe, więc nie można dawać argumentu: co klient na to.

• 4 tygodnie później...

Mówicie - "spam jest błe", "spamerzy to pokemony".

A ja mówię, że:

1) "bezwartościowy" spam jest opłacalny podobnie jak te "bezwartościowe" Pikachu i Bulba$aury. Na głupotach ludzie zbijają fortunę.

2) Zacytuję trochę przetworzony cytat z pewnej kreskówki: "Wszyscy jesteśmy spamerami !"

Why ?!

Spójrz na podpisy postów, 95 % użytkowników ma w nich linki...

Liteowa odmiana spamu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności