Skocz do zawartości

Optymalizacja kodu strony i spadki pozycji

Dralik

Rekomendowane odpowiedzi

@Tobi nie jest powiedziane, że w dół ;)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Hmm ale ostatnio co raz szybciej jest to wszystko wyłapywane. Szczególnie widaćw przypadku wordpressów.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

msurma to w takim razie co może być przyczyną spadku ?

Poczekaj chwile i obserwuj sytuację. Nie raz zdarza się, że strona leci na 3 czy 4 stronę i po tygodniu wraca. Podaj adres strony to może ktoś znajdzie jakieś błędy, które popełniłeś.

Da się sprawdzić, które żeby je następnie usunąć ?

Co to za nowe zwyczaje i głupia moda? A dlaczego nie szukasz nowych wartościowych linków, nie różnicujesz anchorów?

Pozycjonowanie to nie kibel do którego trzeba się spieszyć. Daj sobie czas i skup się na budowaniu a nie destrukcji.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

To było raczej pytanie takie ogólne. Kiedyś gdzieś wyczytałem, że jak dodajemy do słabych miejsc to strona może polecieć.

Nie zawsze mam 100% pewności, że są to dobre miejsca. Jednak zazwyczaj używam płatnych miejsc (multikody) więc wydaje mi się, że skoro ktoś to moderuje to powinno być OK.

Jeszcze chciałem zapytać korzystając z otwartego tematu.

Dodając do różnych katalogów z możliwością linkowania.

Linkować tyle ile się da pod frazy czy robić to bardzo ostrożnie ?

Dokładnie mi chodzi o katalogi tutaj:

www.moje-katalogi.pl

Po napisaniu 350 znaków mogę dodać 4 linki.

Czy jest to na PLUS czy raczej ostrożnie z tymi linkami ?

W chwili obecnej w tym miejscu cały czas kataloguje, dlatego pytam w oparciu o ten katalog.(żeby ktoś nie pomyślał, że robię reklamę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności