txt24 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Witam wszystkich, mam na imię Tomek, zarejestrowałem się tutaj właściwie z jednego powodu, moja dziewczyna zajmuje się pisaniem artykułów SEO, aby jej pomóc stworzyłem serwis internetowy txt24.pl, gdzie można zamówić teksty. Nie wiem jak to się stało, ale w ciągu kilku tygodni udało mi się zorganizować całkiem niezłą grupę copywriterów piszących precle, na razie przedsięwzięcie to traktuję jako startup, jeżeli będzie zapotrzebowanie na teksty to zacznę rozbudowywać. No... miałem się przywiać, a piszę o swoim portalu.... sorki pozdrawiam T. Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witaj. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.