Skocz do zawartości

[sprzedam] pożyczkabezbik24.pl pożyczkawdomu.pl - zarabiające serwisy

Arek73

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa serwisy o tematyce pozabankowej. Aukcja kończy się w dniu dzisiejszym

Aukcja: https://allegro.pl/show_item.php?item=3337654588

pożyczkabezbik24.pl

pożyczkawdomu.pl

Są one pozycjonowane na kilka słów kluczowych. Domeny stosunkowo "młode" - zostały kupione w styczniu - strony powstały w lutym, "delikatne" pozycjonowanie" nastąpiło od połowy lutego. Ruch jest odnotowywany i jednocześnie wykazuje tendencję rosnącą.

Zarabiają zarówno na reklamach adsense i leadach w programach partnerskich. Od kwietnia do dnia bieżącego wygenerowały na g.adsense ponad 20 euro. Liczę ten okres, ponieważ od tego czasu zaczął się większy ruch na stronie. Na leadach jest mi trudno określić dotychczasowe wyniki, ponieważ nie prowadziłem statystyk z wejść. Dopiero od 2 m-cy mam podpisane widżety. Zarobiły ok. 150 zł (m.in. Provident i Vivus) oraz jest obecnie ok. 9 oczekujących na weryfikację.

Reklamowane są na portalach ogłoszeniowych, jeszcze przez najbliższe 3 tygodnie (ok. 30 portali). Jako ogłoszenie promowane na ogloszenia42.pl 2 tygodnie.

Oba serwisy nie są jednocześnie zbyt rozbudowane, ale w odpowiednich rękach, po pewnych modyfikacjach mogą przynosić znaczne zyski, zwłaszcza jeżeli będą intensywniej pozycjonowane. Jednocześnie może być przekierowany ruch na inny portal o podobnej tematyce.

Osoba zainteresowana może nabyć zarówno same domeny, jak pełne serwisy.

kontakt: hossa(@)op(kropka)pl

Aukcja: https://allegro.pl/show_item.php?item=3337654588

Sprawdź, porównaj: Kredyty Porównanie - porównywarka kredytów i pożyczek bankowych i pozabankowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności