Skocz do zawartości

Frazy dla firmy remontowej

pitrazzz

Rekomendowane odpowiedzi

@txt24 w google nie przejdzie fraza "no wie Pan tego no, chodzi mi o to, z tym..."

To samo pomyślałem, ale powstrzymałem się od komentarza xD

O czym ludzie mówią przez telefon a co wklepują w wyszukiwarkę to dwie różne sprawy.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

:) z frazami jest tak jak :) firma znana co sprzedaje karmę dla zwjerząt pozycjonuję się na karma,pokarm,jedzenie, a nawet :),obiady, kolacje itp.... nie będę wyminiał... nie ma źle dobranych fraz, są frazy co przynisosą większe lub miejsze zainteresowanie :) ruchhhhh berbantos też dobrze gada :)

w edycji dodałem spacje:)

Ja bym poleciał na longtaila, i wszystkie możliwe frazy, nawet te które mają po kilkadziesiąt zapytań mc. Kiedyś miałem klienta z budowlanki który leciał na longtaila, sekcja z blogiem i arty pod wszystkie możliwe frazy. Btw. Ten sam problem przerabiam teraz na usługi kosmetyczne i też najsensowniejsza opcja = longtail.

widzę, że doradcy kompletnie nei znają branży a doradzają ... liczy się fraza która daje konwersję a nie długi ogon czy inne gie...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

widzę, że doradcy kompletnie nei znają branży a doradzają ... liczy się fraza która daje konwersję a nie długi ogon czy inne gie...

Może trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem, mówiąc długi ogon miałem na myśli frazy typu:

malowanie ścian miasto

kładzenie gładzi miasto

etc.

a nie frazy typu:

jak pomalować ścianę

ja nałożyć gładź na ścianę

Konwersje sprawdza się później, nie można z głowy strzelić sobie czy lepiej skonwertuje się "malowanie ścian miasto" czy "kładzenie gładzi miasto chyba, że bierzesz do tego firmę która już robiła seo czy adwords, dla takiej samej branży.

Można się przyczepić, że to nie są frazy longtailowe, ale ja je tak traktuję, ponieważ pozycjonowanie na nie mocno, przynajmniej w moim przypadku, przypomina longtaila.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności