Skocz do zawartości

Wpływ na pozycjonowanie ustawienie przekierowania

piotrml

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki wpływ na wyniki pozycjonowania ma ustawienie przekierowania zamiast www.moja-nazwa-strony.eu

na adres bez www (czyli moja-nazwa-strony.eu). Chodzi mi o to, jak się przełożyły na wyniki w Serpach, gdy strona cały czas była pozycjonowana na adres z "www" (i była w TOP5) a teraz wprowadza się zmienianie w htaccess na bez www?

multikonta

Mam dokładnie to samo pytanie przy czym ja początkowo miałem ustawiony adres bez www, dwa dni temu zmieniłem na adres z www. Co ciekawe strona nagle podskoczyła o blisko 30 pozycji. Nie wiem czy wpływ na to miała właśnie ta zmiana czy po prostu przypadek. Tym bardziej, że w wynikach wyszukiwania strona pokazuje się jeszcze bez www.

Mam dokładnie to samo pytanie przy czym ja początkowo miałem ustawiony adres bez www, dwa dni temu zmieniłem na adres z www. Co ciekawe strona nagle podskoczyła o blisko 30 pozycji. Nie wiem czy wpływ na to miała właśnie ta zmiana czy po prostu przypadek. Tym bardziej, że w wynikach wyszukiwania strona pokazuje się jeszcze bez www.

Może filterek już był i "chwilowo" zniknął :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Może filterek już był i "chwilowo" zniknął :D

Hehe filterka nie było :D domena jest nowa ma nieco ponad miesiąc i to może być zapewne przyczyną takich skoków, ale wolałem się upewnić czy przedrostek www ma znaczenie, bo zbiegło się z to ustawieniem adresu strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności