Skocz do zawartości

ocena www.maxdev.pl

bobek358

Rekomendowane odpowiedzi

Coż, specjalnie nie ma czego oceniać po prostu strona systemu cms. Wg mnie taka strona ma pełnić funkcję download i support a wygląd jest tutaj jakby mniej istotny. To wszystko.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

dla mnie stronka o cmsie powinna przede wszystkim dawać informację co to za cms, jakie są jego funkcje, co go wyróżnia na tle konkurencji. Twoja strona takich informacji mi nie daje (albo są one tak głęboko zakopane, że nie zdołałem do nich dotrzeć). Zrobiłeś za to choinkę a la standardowy szablon php-nuke, na której jest tyle bombek, że nie widać drzewka. Jak dla mnie to ten CMS na pierwszy rzut oka w żaden sposób nie wyróżnia się php i post nuke'ów, więc dlaczego miałbym z niego korzystać.

Spójrz np. na stronę: https://ez.no/products/ez_publish - też cms, a jakże inaczej przedstawiony - prosto, przejrzyście, bez zbędnych "fajerwerków". szybko docierasz do tego, czego szukasz.

Też zgadzam się z poprzednikami - bardzo trudno jest tutaj znaleźc coś na temat CMS-a, przydałby się jakiś wstępniak, spis wszystkich funkcji - nikt nie będzie instalował w ciemno.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Weszły jakieś zmiany ale troszkę jeszcze mozna dopracować.

NAWIGACJA:

- przy takiej rozbudowanej nawigacji warto wprowadzić sysyem zakładkowy. Rozdziel nieco odcieniami poszczególne działy aby było wiadomo gdzie jestem.

- juz na stronie głownej (bez najeżdzania na link) wyświetlaj pod głównym paskiem to co masz w pierwszej (lub najważniejszej) zakładce.

- kontakt powinien być w stpce lub w menu głównym

- kanał RSS daj w ikonie RSS - teraz jest całkiem nieczytelny

- wyszukiwarka na stronie głównej w lewym górnym rogu.

No to takie podstawowe standardy - może się przyda.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności