uzytkownik999 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Problem jest (dla mnie) nie mały ponieważ właśnie się zoriętowałem, że osobą z zainstalowanym AdBlockiem moja firmowa strona wyswietla sie całkowicie inaczej niż powinna. Nie chodzi tu o fakt, że adblock blokuje na niej banery reklamowe (bo takich w ogole niema), blokuje normalne obrazki i połowe oferty którą strona przedstawia. Macie jakies wskazówki co zmienić na stronie żeby adblock tego nie blokował? Zablokowanych elementów tylko na stronie głownej jest aż 25. ...główkuje i główkuje i dalej nie wiem gdzie leży przyczyna. Kontakt: punkty@strony.pl gg: 10386146 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Automatyczne filtry, bez pokazania strony nikt Ci nie wskaze bledow. Dla zobrazowania kod taki <div id="ads">tekst</div> zostanie automatycznie zablokowany jezeli uzytkownik przy instalacji uruchomi domyslne filtry Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Usuń takie ciągi znaków: ads adv z nazw plików, katalogów, klas css oraz id elementów. Ja mam dodane 2 niestandardowe - *ads* i *adv* - wycina nawet pliki uploadowane w WP (do katalogu uploads) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.