Skocz do zawartości

budowa listy mailingowej - darmowy najlepszy sposób (JEDEN najskuteczniejszy)

Lukasz.W

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

jaki jest najlepszy darmowy sposób budowania listy mailingowej?

chodzi mi o sprowadzanie jak największej ilości ludzi na landing page (na razie pomijam to, ile ludzi po trafieniu, się zapisze)

Z płatnych metod wiem, że bardzo skuteczne są:

FB Ads

mailing z płatnych portali powiązanych tematycznie z budowaną listą

A jakie darmowe są megaskuteczne? Chciałbym się skupić tylko na jednej (max. dwóch) metodach?

W co warto się angażować czasowo, a w co nie? (bo czas to w zasadzie jedyny koszt przy darmowych metodach).

Napisać e-book na jakiś ciekawy temat (specjalistyczny). >> Stworzenie LP z nim >> Jego publikacja na znanych portalach >> Budowa listy.

My zebraliśmy bazę 4,500 specjalistów SEO i podobnych dzięki takiemu zabiegowi.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

My zebraliśmy bazę 4,500 specjalistów SEO i podobnych dzięki takiemu zabiegowi.

Ładnie, a w jakim czasie?

Ja też buduję w ten sposób bazy, ale zazwyczaj jakoś mocno nie reklamuję produktów tylko korzystam z ruchu na swoim blogu. W sumie to wystarczy strona z porządnym ruchem i udostępnienie na niej darmowych materiałów.

Hej Lexy,

W czasie około 3 tygodni.

E-book pojawił się między innymi na twoim blogu, na kilku innych, branżowych oraz na serwisach typu webhosting.pl, nowymarketing.pl, mediariun.pl.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Napisać e-book na jakiś ciekawy temat (specjalistyczny). >> Stworzenie LP z nim >> Jego publikacja na znanych portalach >> Budowa listy.

Mam darmowy ebook i LP, ale chodzi mi o to jak reklamować LP, jak sprowadzić jak najwięcej osób na LP, darmowymi metodami.

Z Twojej wypowiedzi wywnioskowałem, że reklamujesz LP na znanych portalach branżowych, ale to raczej nie jest darmowy sposób. Ja szukam darmowego 1 (lub 2) skutecznego sposobu.

Zawsze mam pytania odnośnie katalogu czy puszczam meiling albo czy sprzedam bazę. Ostatnio filtrowałem to trochę to z 9 katalogów ponad 40 tys różnych mejli :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

80% pewnie fake ale pozostałe 20% to dobry target :)

sprawdziłem, że trochę wiecej ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności