Skocz do zawartości

Lista mulitkodów

callisto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

proponuje zrobić listę sensownych katalogów oferujących zakup multikodów czyli jeden do wielu katalogów:

skocz.com

top-strony.com.pl

posejdon.org

Dodam, że najlepiej dodawać katalogi z historią, które co roku są przedłużone bez śmietników z allegro.

ja Ci napiszę delikatnie...

są teraz 3 możliwości :) :

- temat zostanie olany

- temat zostanie zaspamowany poleceniami "swoich" grup

- zostaniesz delikatnie mówiąc zbesztany:)

Czyli nie powstanie tu nic wartościowego:)

Podobny temat jest tutaj

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/115779-gdzie-mozna-kupic-multi-kody-do-seokatalogow/page__hl__multikody

takich tematów było wiele i wiele pewnie jeszcze będzie..

O ile już w pierwszym poście taką listę byś podał (nawet niepełną) byłby to temat ciekawy. Dodam, że trzy katalogi to trochę mało :)

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

A ja powiem, że z jednym z właścicieli tych trzech katalogów znam się osobiście i jest to osoba konsekwentna w swych działaniach, i do dwóch pozostałych też warto się dodać.

No ale jak moskit powiedział pewnie zaraz zostaniesz zbesztany, bo raz że już powstał podobny temat, a dwa że przecież można za te same pieniądze dodać wpis do kilkuset katalogów, a nie do kilku.

logo.png

Katalog-SEO.org.pl - to też jest niezły katalog

W dniu 27.06.2013 o 00:19, callisto napisał(a):

tylko ja chciałem zrobić

to zrób po prostu i ją wstaw:)

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności