Skocz do zawartości

Włączono Universal Analytics

ErgoSeo

Rekomendowane odpowiedzi

Przed chwilą dodawałem stronkę do google analytics. Wklejam kod śledzenia i nic, analytics go nie widzi. Sprawdzam seo quakiem i nic, nie widzi. Próbuję z autoryzować się w google webmasters tools, kodem śledzenia i nic. Poprzeklejałem ten kod we wszystkie możliwe miejsca, body, head, poza tag html, aż tu nagle zauważam, komunikat:

Włączono Universal Analytics dla tej usługi.

Zamieniłem w końcu i wkleiłem stary typ kodu. To tak wszędzie, czy ja jestem jedynym szczęśliwcem? :P

• 4 tygodnie później...

podczepie się pod ten wontek żeby nie zaczynać nowego.

Jak po włączeniu Universal Analytics należy skonfigurować kod żeby działało tworzenie list remarketingowych? Na starych konta działają w najlepsze a na nowym gdzie został włączony Universal Analytics wyświetla mi się jedynie komunikat:

"Remarketing pozwala docierać do użytkowników, którzy już odwiedzili Twoją witrynę, dzięki możliwościom Google Analytics i zasięgowi sieci reklamowej Google. Ta funkcja nie jest jeszcze dostępna w usługach internetowych korzystających z Universal Analytics."

Mogę jakoś wyłączyć Universal Analytics?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności