Skocz do zawartości

[WYKONAM] PRACOWITY STUDENT NAPISZE ARTYKUŁY ZA 1,10 ZŁ

Ignaczak

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Mam na imię Robert i jestem aktualnie mieszkańcem Poznania. W ostatnim czasie dostałem pracę w Warszawie i chciałbym się przenieść - dotychczasowa pensja w Poznaniu jednak nie pozwalała mi na godne życie. Postanowiłem, że spróbuję dorobić sobie tutaj - potrzeba mi zaledwie 200 zł na to by przeżyć pierwszy tydzień w Warszawie, który będzie najtrudniejszy (tydzień przed ostatnią wypłatą z poprzedniej firmy).

Mam lekkie pióro, piszę poprawnie, a przede wszystkim jestem osobą bardzo pracowitą.

Myślę, że 1,10 zł to niewielka cena za artykuł 1000 znaków - pracuję na swoje nowe, lepsze życie i dlatego zależy mi na tej dorywczej, drobnej pracy.

Nie jestem żadnym naciągaczem, jeśli zleci mi artykuły ktoś w miarę wiarygodny (ilość postów, staż na forum) to zgadzam się na płatność dopiero po sprawdzeniu tekstów.

Kontakt:

robert.ignaczak@o2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności