Skocz do zawartości

Gdzie się ogłaszać z tanimi artykułami SEO?

txt24

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie jakieś ciekawe, a przede wszystkim skuteczne miejsca w sieci gdzie można dać ogłoszenie o sprzedaży artykułów SEO? Rozkręcam serwis txt24.pl wystawiłem ogłoszenie na allegro, ale z tego co tam widzę to głównie sprzedają się linki generowane z automatów. Ja oferuję ręcznie pisane artykuły, więc to chyba nie miejsce dla mnie. Znacie jakieś inne, bardziej specjalistyczne portale z ogłoszeniami?

pozdrawiam

T.

Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak jesteś dobry, to tutaj szybko znajdziesz zleceniodawców.

Utwórz temat w dziale zlecenia, napisz co oferujesz. W stopce daj link do tematu ;)...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Wystawiałem swego czasu na Allegro usługę pisania tekstów. Dalej czasem mi sie to zdarza... Szału nie było ale czasem jakieś zleconko wpadło... Cóz mogę doradzić jako mojej konkurencji... A może zmiana branży :D Nie no generalnie potwierdzam opinie Kolegów - działa ogłoszenia i zlecenia, podkategoria copywriting... Powodzenia!

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Dobra konkurencja nie jest zła :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Kayman tutaj się z Tobą zgodzę. Iluż to zleceniodawców potrzebowało tekstów na wczoraj, bo poprzedni pisarze ( ze stawką 0.80PLN/1000 znaków) po prostu przysyłali treść tak marnej jakości, że wstyd to nawet na najgorszym zapleczu publikować. Póki zleceniodawcy będą kierowali się ceną a nie jakością bądź stosunkiem cena/jakość to łatwo przewidzieć efekt. Zlecenia wygrywa ten, kto chce za to najmniej. Pominę kwestię, że najpierw trzeba takiemu specowi zapłacić a później szukać kogoś innego kto dobrze się wywiąże ze zlecenia.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Kayman tutaj się z Tobą zgodzę. Iluż to zleceniodawców potrzebowało tekstów na wczoraj, bo poprzedni pisarze ( ze stawką 0.80PLN/1000 znaków) po prostu przysyłali treść tak marnej jakości, że wstyd to nawet na najgorszym zapleczu publikować. Póki zleceniodawcy będą kierowali się ceną a nie jakością bądź stosunkiem cena/jakość to łatwo przewidzieć efekt. Zlecenia wygrywa ten, kto chce za to najmniej. Pominę kwestię, że najpierw trzeba takiemu specowi zapłacić a później szukać kogoś innego kto dobrze się wywiąże ze zlecenia.

Jak to mówią; tanie mięso psy jedzą :)

Ale bez cen dumpingowych

myślę że jeżeli chodzi o wszelakie usługi życie bardzo szybko koryguje takie ceny :)

Niestety zawsze koryguje "w dół" ;)

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Ale bez cen dumpingowych...

A jaka to jest cena dumpingowa? Precle za złotówkę to już dumping czy jeszcze nie?

Moim zdaniem nie, mam copywritera który robi za złotówkę netto, współpracuje już z nim ponad rok i teksty są jego jedynym źródłem utrzymania. Dziennie jest w stanie zrobić 50-80 tekstów, całkiem niezłej jakości, czyli licząc godzinówkę jak przy pracy na etacie wychodzi mu miesięcznie średnio 1500-1760 zł na rękę. Ale generalnie na ogół jak mam dodatkowe osoby po 1 PLN netto, to rotacja niestety jest duża.

Kayman tutaj się z Tobą zgodzę. Iluż to zleceniodawców potrzebowało tekstów na wczoraj, bo poprzedni pisarze ( ze stawką 0.80PLN/1000 znaków) po prostu przysyłali treść tak marnej jakości, że wstyd to nawet na najgorszym zapleczu publikować

He he, szczególnie jak to mikserem potraktujesz.

Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności