Skocz do zawartości

Gdzie się ogłaszać z tanimi artykułami SEO?

txt24

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro mowa o tanich artykułach to kolejne mistrzostwo zostało osiągnięte na tym forum.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/180194-zlece-szukam-copywriterow-do-stalej-wspolpracy/

Stawki iście mistrzowskie, za teksty wysokich lotów dając biorąc 2 PLN nic tylko pisać cały dzień i zbierać na willę pod stolYcą.

Potrzebujesz linków? Pisz!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mieszarka?

Nie do końca rozumiem. Tzn. ten gość co się do mnie zgłosił, chciał 1200 tekstów unikalnych za 300 zł :P Ale jak zgłosił się z powrotem, to chyba ogarnął, że za 300 zł się nie da. To tak jak chcieć kupić piwo w cenie butelki.

piszesz unikalne za 1,50 od sztuki? bez mieszarki?

a tak na serio ktoś płaci więcej jak 2 zł za 1000zzs ? ja nikogo takiego nie widziałem....

Za precle? Hmmm, ciężko chyba znaleźć kogoś takiego.

Sporo jest ofert po 1 zł netto - 1000 zzs (z fakturę!). 2 zł/1000 zzs jeszcze można dostać. 3 zł to już chyba rzadkość.

Chociaż to zapewne kwestia miejsca, w którym pozyskujemy Klientów.

Na Oferii, ZPN, Allegro czy nawet PiO baaaaardzo trudno przebić się ze stawką 3 zł/1000 zzs... Ale gdzie indziej...

Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności.

Myślę, że gdyby teksty były dobre nie było by potrzeby nigdzie się ogłaszać ...

Tyle w temacie .

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Sporo jest ofert po 1 zł netto - 1000 zzs (z fakturę!). 2 zł/1000 zzs jeszcze można dostać. 3 zł to już chyba rzadkość.

Chociaż to zapewne kwestia miejsca, w którym pozyskujemy Klientów.

Na Oferii, ZPN, Allegro czy nawet PiO baaaaardzo trudno przebić się ze stawką 3 zł/1000 zzs... .

Pozwól, że się z tym nie zgodzę. Da się przebić nawet i z wyższymi stawkami, trzeba tylko umieć dobrze się sprzedać i przekonać zleceniodawcę, że warto zapłacić za jakość.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Gdzie sens? Przecież na ZUS nie zarobią...

Kilka osób (również z tego forum się trafiają) działa na zasadzie "mam dziadka/mamę/ciocię/kolegę z firmą, więc jak coś, to wystawią fakturę".

Inna sprawa że wielu freelancerów copywriterów zaczyna działać z AIP, nie płacą ZUSU, więc mogą sobie pozwolić na takie stawki przy fakturze.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Cena ani forma rozliczenia nie ma nic do rzeczy, ważne by tekst był unikalny, w miarę na temat (wiadomo iż za taką cenę nie będzie to mistrzostwo świata), itd

No i najważniejsze czy pisanie to forma dodatkowa zarobku, czy główna ot ta cała różnica na tym polega ;) Ja podpisuje UoD na taką kwotę ale co mam narzekać?

Dodatkowo przy pracy dorabia się około 10 zł za godzinę (tyle mam za nadgodziny), wiec nie wiem jakie są realia w innych zawodach, ale tyle to wiem iż w większości nie płacą

Trzeba szanować to co jest, a nie rzucać się na więcej, jedni piszą z sensem pod zapleczówki za 1 zł, inni za 50 zł proste i logiczne

Warto by być uczciwym

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności