Skocz do zawartości

Adsense na 2 stronach mozna?

Maches

Rekomendowane odpowiedzi

Jak masz 50k uu dziennie, to Pani albo Pan z googla grzecznie pisze ci maila, żeby poprawić tę nieregulaminową treść. (właśnie na przykładzie strony z demotami, gdzie było za dużo wulgaryzmów i skąpo odzianych panienek)

A ile takich maili Twoim zdaniem wyślą, gdy te naruszenia będą się pojawiać regularnie, codziennie lub co kilka dni?

Bo mi się zdaje, że kilka, a potem będzie ban.

No tak :) Chodziło mi tylko o to, że dużo "bardziej liberalnie" podchodzą do większych stron i przy większej stronie ja bym zaryzykował adsensa, tym bardziej, że na stronie kulturystycznej raczej żadnych wulgaryzmów, ani ero nie ma.

• 3 tygodnie później...

No googiel ma inne spojrzenie na strony z 10u dzienie a 100 000u dziennie. Czasem pan/pani z adesensa napisze ci maila zeby poprawic ale bardziej prawdopodobne jest ban tak dla zachety i otwarcia nowego konta na babcie.

Jak nie sprawdzisz to nie bedziesz wiedzial; testuj AS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności