Skocz do zawartości

Użytkownik SEOlancer

carl23

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, użytkownik seolancer-NIE POLECAM!!!Na pocz czerwca zakupiona i opłacona usługa, do tej pory nie wykonana, ZERO kontaktu z jego strony. Takie firmy szmacą tylko rynek SEO, porażka. Napisałem to by ostrzec innych, jeśli niewłaściwy dział proszę o przeniesienie.

Raczej nie było to nieporozumienie, ale mniejsza o większość.

Z mojej strony małe sprostowanie do sytuacji: Dzięki forum-kontakt ze strony firmy jak widać się pojawił i usługa została wykonana, co za tym idzie nie zasługuje ona aż na tak ostre słowa jakie napisałem w 1 poście.

Do właściciela firmy: Proszę sobie uporządkować sprawy związane z klientem, oraz posprawdzać serwery kont pocztowych, bo widocznie nie działa to u Pana tak jak należy. Kolejna sprawa to numer telefonu, który czy na stronie czy na aukcjach na Alle powinien być wg mnie, rozwiązał by wiele niedomówień i nie trzeba by było posiłkować się wpisami na forum.

Generalnie jakość linków ocenię za jakiś czas, do firmy się nie zraziłem, bo być może rzeczywiście jakieś problemy były, chociaż wykorzystałem każdą z możliwych form kontaktu dostępnych (zapytanie allegro,mail,gg) więc ryzyko "nie dojścia" maleje.

Sprawa co najmniej dziwna ponieważ, moje skrzynki są prawidłowo skonfigurowane i utrzymuję stały kontakt z wieloma osobami, mail z raportem wysyłany był z różnych skrzynek, z niektórych wracały zwrotki z nieprawidłowym adresem, z innych wcale, więc sądziłem, że raport doszedł, dopiero gmail jak widze poradził sobie, widocznie nasze serwery się nie lubią :)

Telefon do firmy jest aktywny,niedawno był zmieniany, być może dzwonił pan na stary numer, ponieważ inny klient też mówił, że się nie dodzwonił

Zapytania poprzez allegro nie otrzymaliśmy od pana, też dziwne, przepatrzę jeszcze raz wszystko, choć te maile po zakupie doszły

GG teraz sprawdziłem i rzeczywiście ktoś pisał, przepraszam ostatnio rzadko z niego korzystam, ponieważ zazwyczaj wszystko udaje się załatwić mailowo.

Katalog stron www - mocny katalog iDir

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zdecydowanie nie polecam. Również brak kontaktu w sprawie zlecenia - brak przesłanego raportu. Zero odpowiedzi na wysłane 3 maile. Niepoważny kontrahent którego wszystkim odradzam.

Zapraszam do kontaktu wszystkie poszkodowane osoby. Ja zgłosiłęm sprawę 20.09 na policję, kwota łapie się do kodeksu karnego jest to przestępstwo. Im więcej poszkodawanych osób tym poważniejsze zarzuty dostanie, zapraszam do kontaktu to podepniemy pod postępowanie w KGP w Warszawie.

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Ja już kiedyś poruszyłem ten temat dotyczący firmy SEOLancer

Widzę, ze w dalszym ciągu oszustwa się powtarzają... Tak to jest, kto się urodził oszustem, to już pozostanie...

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Ja nadal czekam na wykonanie usługi bądź zwrot kasy za zlecenie zamówione, zamówiłem zlecenia w serpmarket

ID zamówienia: 41

Data zamówienia: 09/09/2013

ID zamówienia: 39

Data zamówienia: 01/09/2013

W końcu w listopadzie zostało wykonane to z ID 39, teraz do tej pory czekam na to zlecenie o ID 41.

Maile wysyłane już parokrotnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności