Skocz do zawartości

Opisy produktów z innych serwisów.

krzys20

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w swoim sklepie większość opisów wymyślam sam i wczoraj właśnie odkryłem że wpisując jakiś opis do wyszukiwarki to wyskakuje on ale w pozycjach z takich serwisów jak sklepy24, kangoo, allegro tam gdzie moje produkty są dodane i oczywiście prowadzą do moich produktów tylko dłuższą drogą.

A linków do mojego sklepu brak i teraz nie wiem czy nie zrezygnować z wyświetlania swojej oferty w innych serwisach bo ludzie zamiast trafiać na moją stronę trafiają na strony pośredników.

Teoretycznie do każdego serwisu można by wymyślać inne opisy ale to za dużo roboty i mój sklep nie obsługuje takiej opcji.

A może wy macie jakiś sposób bo nawymyślam się opisów a one jakby nie istniały.

Sklep dla ludzi palących. Ocb sklep.

Jeśłi dodałeś swój sklep do porównywarek to zassały całośc. Ogólną zasadą jest taka iż w sklepach ma się swoj opis a do porównywarek wysyła się drugi ... teraz niestety albo odłączasz się od porównywarek albo piszesz drugie opisy dla siebie.

oczywisci emożna porównywarki przeskoczyć porządnie linkujac i optymalizując serwis ale to nie jest takie hop siup...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Widzę że najwięcej w googlu występują sklepy24 i kangoo z moją ofertą bo allegro to pojawia się i znika tak jak aukcje.

A jak teraz wycofam ofertę z sklepy24 i kangoo to ciekawe czy z czasem wyskoczą moje linki czy to już po ptakach i od nowa trzeba pisać opisy.

Sklep dla ludzi palących. Ocb sklep.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności