Skocz do zawartości

[Wykonam] Kampanię reklamową - Mailing Mass Effect - FV

artykułyseo

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj!

Dziś mam do zaoferowania mailing do 40 tysięcy osób metodą Max Effect.

Jak to działa i czym jest ME?

Mój mailing jest wysyłany raz lub 2 razy w miesiącu z 500 000 bazy którą mam od 2 lat. Skuteczność jest bardzo wysoka - osoby które kupiły raz na allegro teraz są moimi stałymi klientami.

Max Effect - jest to metoda wysyłania mailingu w taki sposób, aby odbiorca otrzymanego maila miał go na pierwszym miejscu w swojej skrzynce odbiorczej przez okres 10 godzin od otrzymania - obojętne czy otrzyma on więcej maili, mój będzie na pierwszym miejscu.

Wysyłka maili odbywa się w 3 etapach. Najpierw wysyłam go o 6 rano, potem o 14 i na końcu o 20. Dlaczego? Ponieważ większość ludzi najczęściej korzysta ze swojej skrzynki mailowej o godzinie 7, 15 oraz 21 dzięki czemu Twoja wiadomość będzie zawsze na pierwszym miejscu!

UWAGA NA nierzetelnych partnerów!

Na allegro znajdziecie masę nierzetelny partnerów którzy wystawiają 500 000 mailingu za 30 złotych i mówią że będziecie mieli murowany efekt - pic na wodę. Skuteczne mailingi są dużo droższe ponieważ wysyła się je raz w tygodniu.

Dlaczego ja?

Jestem uczciwym sprzedawcą który dba o to, aby klient wrócił. Moja baza jest prywatna i nie jest zakupiona na allegro.

Jaka skuteczność?

Skuteczność jest bardzo wysoka. W zeszłym roku kiedy wysyłałem mailing bez metody max effect na 40 000 maili średnia wejść na stronę zleceniodawcy wynosiła 2500 - teraz po sprawdzeniu na stronie (odzyskajmnie.pl) tego samego mailingu ale wysłanego metodą max effect otrzymałem rezultat 8112 UU w ciągu 51 godzin.

Gwarancja skuteczności?

Mogę z czystym sumieniem zagwarantować skuteczność mojego mailingu - ostatni raz wystawiłem go na allegro w tamtym roku i sprzedaż była świetna, kolejne sztuki wystawię dopiero przed wakacjami. Zależy mi na klientach, zależy mi aby wracali własnie po MÓJ PRODUKT!

A inni?

Uważam że mam najlepszy mailing na allegro

Przebieg aukcji:

Po zakupieniu mailingu kupujący wysyła mi e-maila z treścią jego mailingu (.txt lub .html ) oraz adresem strony. Pierwszy mailing wysyłam do kupującego w celu potwierdzenia że wszystko jest ok i następnie zaczynam kampanię.

Mailing jest 100% legalny, bo jest mój. W razie pytań proszę pisać.

Zastrzegam sobie prawo do odmowy reklamowania serwisów erotycznych w niektórych bazach mailingowych.

Jeśli chcesz mailing do internautów ze stron erotycznych to proszę o kontakt.

biuro[at]one-solution.pl

Tworzenie profesjonalnych zaplecz, Presell Pages, multikody, katalogowanie, kampanie mailingowe i wiele więcej. Oferty na stronie https://one-solution.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności