Skocz do zawartości

srednia cena za opieke na strona www

luman

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem, co masz dokladnie na mysli mowiac: "opiekowanie sie", ale moge Ci powiedziec jak wyglada z hostingiem.

pewien czas temu stworzylem liste najlepszych firm hostingowych (amerykanskie): https://www.hosting.ewiza.com/

Ceny sa na prawde rewelacyjne i jak czasami porownuje z niektorymi ofertami hostingowymi to chce mi sie smiac.

Swietne oferty: np. za 290 zl mozesz miec 9 GB dysku i 50 GB transferu.

luman ale to ma wiele aspektów

a) strona z CMS?

;) jak obszerne zmiany

c) przeidywany czas pracy dziennie

znam Webmasterów którzy opiekowali się stroną Filharmoni Wrocławskiej za 150 PLN miesięcznie

a znam takich którzy brali za fajną stronkę ze sklepem itp 3500 PLN

Co to znaczy być webmasterem strony i co to znaczy się opiekować...czy tylko aktualizacje czy wszystko co sobie zażyczy klient....nie pakowałbym się w coś takiego przed dokładnym ustaleniem szczegółów jak to ma wyglądać. Bo opiekowanie się stroną to pojęcie bardzo względne....

...

Jak ja bym się umawiał to po prostu na określoną ilość aktualizacji, bo zauważyłem że jak coś nie jest ściśle określone na początku to potem rodzi same problemy. Lepiej się umówić tak że płacą tyle a tyle za okrślony rodzaj aktualizacji...

a cena to zależy jak siebie cenisz ? ;)

...

pewien czas temu stworzylem liste najlepszych firm hostingowych (amerykanskie): https://www.hosting.ewiza.com/

Ceny sa na prawde rewelacyjne i jak czasami porownuje z niektorymi ofertami hostingowymi to chce mi sie smiac.

Swietne oferty: np. za 290 zl mozesz miec 9 GB dysku i 50 GB transferu.

Bardzo fajne rzeczywiście, ale czy brałeś pod uwagę tylko te parametry wymienione, czy zbierałeś też jakieś bliższe informacje o wyżej wymienionych firmach jak to ile są na rynku dostępność serwerów itp ?

Bo na większość tych stron nie da się wejść...

...

jak to nie da sie wejsc?

Co masz na mysli/ strony sie nie odpalaja?

u mnie wszystko dziala

Jezeli chodzi o ocene, to ocenialem na podstawie wymienionych kryteriow i opinii na innych stronach.

jak to nie da sie wejsc?

Co masz na mysli/ strony sie nie odpalaja?

u mnie wszystko dziala

No niestety nie moge wejść może to chwilowe problemy ;)

mam łącze 640kilobitów a stronę mieli i mieli....

...

to zalezy co trzeba robić przy tej opiece. mozna mieć cmsa i coś tam uzupełniać a można ciagle coś zmieniac ręcznie, dopisywać, robić ilustracje etc. nie da sie jednoznacznie powiedzieć.

ja w ostatnim czasie miałem takie średnie zlecenia gdzie brałem 200zł za miesiąc opieki. w sumie mniej nie biorę (no chyba, że na prawdę nie trzeba wiele robić) bo nie opłaca się. i tak wystarczy, że spię 4 godzinny dziennie a moje życie seksualne padło :)

ja w ostatnim czasie miałem takie średnie zlecenia gdzie brałem 200zł za miesiąc opieki. w sumie mniej nie biorę (no chyba, że na prawdę nie trzeba wiele robić) bo nie opłaca się. i tak wystarczy, że spię 4 godzinny dziennie a moje życie seksualne padło

Rozwalila mnie twoja szczerosc, ale musze przyznac, ze ta szczerosc jest godna podziwu.

No niestety nie moge wejść może to chwilowe problemy  

mam łącze 640kilobitów a stronę mieli i mieli....

To jest na prawde dziwne, bo u mnie tez tego najszybciej nie odpala, ale odpala.

moze ktos tez napisze, czy ma z tym problemy www.hosting.ewiza.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności