Skocz do zawartości

srednia cena za opieke na strona www

luman

Rekomendowane odpowiedzi

Rozwalila mnie twoja szczerosc, ale musze przyznac, ze ta szczerosc jest godna podziwu.

a co tu jest do rozwalania? ;)

wnerwiają mnie odpowiedzi typu 1/10 ceny samochodu, kilka tysięcy, nie stać cie itp. pierdoły. To albo ktoś w tym nie siedzi albo rżnie się na wielkiego mastaha. Zapytaj się na newsach o jakikolwiek koszt strony/skryptu/usługi to dostaniesz 1/10 ceny samochodu bo kiedyś jakis głupek to wymyslił. Zresztą zapytaj tutaj ile będzie kosztowało pozycjonowanie to mało kto Ci odpowie konretnie.

Ja nie mam nic do ukrycia. :D

a 200zl za nieduza opiekę to ok kwota. kiedys nawet miałem opieke za 50zł ale wtedy kosztowało mnie to max. godzine na miesiąc więc było warto. Ja w ogóle wszystko sobie przeliczam na czas bo mam go mało. I w sumie to pozycjonowanie to za duzo czasu zabiera i chyba nie będę się w to bawił na poważnie ;) no chyba, że za poważne pieniądze ale to mało kto w polsce jest w stanie zapłacić. zostane dalej przy sprzedaży reklamy ostatnie 4 dni to 110zł.

pozdrawiam

tojan3 napisał:

Rozwalila mnie twoja szczerosc, ale musze przyznac, ze ta szczerosc jest godna podziwu.  

a co tu jest do rozwalania?  

wnerwiają mnie odpowiedzi typu 1/10 ceny samochodu, kilka tysięcy, nie stać cie itp. pierdoły. To albo ktoś w tym nie siedzi albo rżnie się na wielkiego mastaha. Zapytaj się na newsach o jakikolwiek koszt strony/skryptu/usługi to dostaniesz 1/10 ceny samochodu bo kiedyś jakis głupek to wymyslił. Zresztą zapytaj tutaj ile będzie kosztowało pozycjonowanie to mało kto Ci odpowie konretnie.

Mialem na mysli akurat to co pisales na temat zycia seksulanego.

he he.. no padło...:D żona idzie spać a ja siedze przy kompie... ale to już totalny OT! czasami wydaje mi się, że lepsza by była praca w fabryce od 6:00 do 15:00 i koniec ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności