Skocz do zawartości

Płatny skrypt dla sklepu internetowego

mimik23

Rekomendowane odpowiedzi

Osobiscie mogę polecić sklep internetowy e-store (skrypt), który wdraża firma Activisio. Nie będę tutaj zachwalał systemu, aby nie został odebrany jako nachalna reklama. Proszę samemu sprawdzić funkcjonalność oraz zrealizowane projekty z portfolio.

Mój sklep wdrażano 3 lata temu od podstaw i do dziś jestem zadowolony. Cóż, to tak w skrócie w odpowiedzi na twoje pytanie. :)

Aaa... dodatkowo mój znajomy korzysta z skryptu Shoper i też jest ok.

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

Jaka cena? Trudno mi tu jednoznacznie powiedzieć, ponieważ robiłem swój sklep z dość dużym budżetem oraz ponad standardową funkcjonalnością. Napisz maila do nich, opisz swoje potrzeby a napewno przygotują ci indywidualną ofertę. Dodatkowo e-store jest dobrze zoptymalizowany pod pozycjonowanie, co dla mnie było bardzo ważne.

Co do Sote, też nie polecam ( w sieci można się naczytać o problemach, oczywiście pisane przez użytkowników tego skryptu )

Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.>

nozbe-ad-2.gif

Ten "e-store" to chyba wdrażanie jakiegoś gorszego darmowego skryptu, ale pod inną nazwą.

Informacje o sklepach masz tutaj:

https://www.forum.optymalizacja.com/forum/89-skrypty-sklepow-internetowych/

Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl

Nowe szablony w Templatemonster: link

Tani hosting: Hekko

Zastanawiając się nad skryptem musisz odpowiedzieć sobie na kilka pytań:

- na jakim serwerze go będziesz instalować - niektóre skrypty są bardzo wymagające,

- jakie płatności chcesz wdrożyć,

- czy chcesz integrować się z allegro, ceneo itp.

- ile produktów chcesz na nim mieć,

- czy będziesz prowadzić magazyn,

- czy dasz radę sam go wdrożyć, czy komuś to zlecisz,

- czy będziesz importować (ile razy i czy automatycznie) xml-ki, czy ręcznie będziesz klepać towar,

- czy będziesz prowadzić sprzedaż tylko na Polskę czy też zagrabanica :)

To tyle co mi do dyni przyszło ;)

Zrób sobie porównanie cech, minimalne wymagania i potem przeglądaj oferty.

Zastanawiając się nad skryptem musisz odpowiedzieć sobie na kilka pytań:

- na jakim serwerze go będziesz instalować - niektóre skrypty są bardzo wymagające,

- jakie płatności chcesz wdrożyć,

- czy chcesz integrować się z allegro, ceneo itp.

- ile produktów chcesz na nim mieć,

- czy będziesz prowadzić magazyn,

- czy dasz radę sam go wdrożyć, czy komuś to zlecisz,

- czy będziesz importować (ile razy i czy automatycznie) xml-ki, czy ręcznie będziesz klepać towar,

- czy będziesz prowadzić sprzedaż tylko na Polskę czy też zagrabanica :)

To tyle co mi do dyni przyszło ;)

Zrób sobie porównanie cech, minimalne wymagania i potem przeglądaj oferty.

No! I to by bylo chyba na tyle.

Polecanie to jedno, ale kluczowe jest chyba przetestowanie - dlatego gdy wybierzesz już potencjalych partnerów sprawdź ich możliwości. Na platformie RedCart.pl bezpłatny test trwa 14 dni. Ponadto: niekoniecznie powinniśmy się zastanawiać nad tym na jakim serwerze go instalować - gdy wybierasz dzierżawę oprgramowania (model SaaS) hosting jest w cenie abonamentu. Płatności, porównywarki, kurierzy, portale aukcyjne, a nawet hurtownie są już zintegrowane i należy jedynie zdecydować, które udostępniasz. Podobnie jest z wersją językową - w miarę rozwoju możesz po prostu zechcieć aktywować kolejne możliowści. W razie potrzeby RC udostępnia moduł do prowadzenia zawansowanej polityki magazynowej, moduł importu i eksportu i zawansowane narzędzia marketigowe (w tym takie nowości jak np. asystent sprzedaży czyli inteligentne rekomendacje produktów). Cena? Zależy od pakietu... od ok. 100 PLN/m-c plus ewetualnie zindywidualizowanie grafiki pod Twoje potrzeby.

Aaa i jeszcze jedno - w razie potrzeby zawsze można skontaktować się obsługą platformy, już nawet w trakcie testu! :)

Sandra, RedCart.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności