Skocz do zawartości

Jak wygląda link naturalny?

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

Może tak?

Jestem w hotelu, daleko do domu i dekodera. A dziś sobota i Grand Prix na żużlu w Kopenchadze. Pomyślałem o telewizji przez internet. Przejrzałem parę stron i na https://meczelive.tv trafiłem na transmisję z Canal Plus (na innych stronach nie widziałem c+).

Program obejrzałem za darmo w bardzo dobrej jakości pomimo słabego łącza internetowego (S3 w sieci Plus). No więc Plus dla meczelive.tv!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Warto było ten mecz oglądać chociaż?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Lubię żużel, @Blake. Ścigania było sporo, emocji również. Poza tym, co tu robić w jakiejś pipidówie w hotelu;)

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

No w pipidówie w hotelu to można się nudzić, chyba że pod hotelem jest jakiś wiejski bar ze szwarnymi dziołchami....

PS. Sorry ale wyskoczyłeś z tym pytaniem jak filip z konopii, albo co najmniej trampkarz z Bunczej Koniny.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@zeki, wypraszam sobie. Jestem amatorem trafiłem tu przypadkiem i zostałem ;)

e: @Blake, pytanie w temacie było lekko żartobliwe, prowokujące .

Po dugiej stronie jest pizzeria ale ja ostatnio jestem grzeczny na wyjadach ;)

Jeśli chcesz wyszukać strony z meczami online to zajrzyj na https://www.google.pl

To jest link naturalny;)

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności