Skocz do zawartości

[Zlecę] Drobne poprawki w WordPress (tylko znająca się osoba!)

djspam

Rekomendowane odpowiedzi

Do głównych poprawek będzie wykonanie

>> slideru - mam gotowy, tylko poprawić go trzeba dokładnie opisze co i jak

>> stworzenie strony statycznej każdej kategorii (czyli tak, żebym mógł w każdej podkategorii umieścić nad postami swój tekst + np. baner reklamowy)

>> wyświetlanie się postów w kategorii (musi być zmienione do moich wymagań)

>> zmienić trzeba będzie tło (mam wybrane, tylko podmienić aktualne)

>> niektóre poprawki kosmetyczne trochę w css (budżet 100-150 PLN *jeśli wykona w tempie ekspresowym z pełnym zadowoleniem śmiało otrzyma kwotę 150,00 PLN)

Co mnie interesuje? Zlecenie wykonanie do wtorku wieczora. W poniedziałek rano wybiorę wykonawcę, czyli jutro (podam adres www : dane do admina, dane do ftp). Jeśli chcesz szybko zarobić na okres wakacyjny (studenci, freelancerzy), zapraszam do kontaktu (podsyłając swoją cenę + portfolio + najlepiej nr. telefonu objaśnię wszystko dokładnie).

Jeśli zleceniodawca pokaże się z dobrej strony, będą kolejne zlecenia (aktualnie 3 projekty wiszą do poprawek bo nie mam czasu i brak wiedzy aby to wyglądało tak jak chcę).

Maciej

fastguypl@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności