Skocz do zawartości

Kupowanie starych domen, linkow + Monitoring pozycji

Zymek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Na wstepnie chcialem przeprosic jesli wybralem zly dzial ale wydawal mi sie on najodpowiedniejszy.

Chcialem spytac o trzy rzeczy.

1) Gdzie kupowac stare domeny?

- Znam aftermarket.pl

- Sa serwisy aukcyjne (allegro / ebay)

Czy jest cos po za tymi miejscami co moglibyscie polecic?

2) Gdzie kupowac linki

Chodzi mi o indywidualne podejscie na zasadzie ze moge obejrzec strone na ktorej bedzie link i ewentualnie wybrac miejsce w ktorym on ma byc

Nie chce automatycznego spamu SWL'ami - no chyba ze sa jakies ktore dzialaja na zasadzie jaka podalem wyzej

- Znam serwisy aukcyjne (allegro / ebay)

- Na stronie SeoPilot.pl wyczytalem ze maja opcje recznego wyszukiwania linkow i o ile dobrze zrozumialem to ten tryb dziala tak jak tego chcialem - moze ktos to potwierdzic?

Jesli ktos zna strony spelniajace moje wymagania bede wdzieczny za informacje

3) System do monitorowania pozycji

Kiedys bardzo dobry byl seo-stat.pl - niestety moje infomracje na ten temat sa sprzed okolo 4-5 lat.

Ktore waszym zdaniem sa godne uwagi? seo-stat.pl nadal jest jednym z najlepszych?

1. Kup listę od straseusza i na pewno wybierzesz ładne perełki.

2. Kupowanie linków jest niezgodne z zasadami google, za to się filtry dostaje.

3. Ja używam stat4seo i jest ok, nie wiem jak inne systemy, ale jeżeli są w sprzedaży to pewnie też działają poprawnie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 5 tygodni później...

webpozycja - darmowa + płatne rozszerzone wersje.

Niestety z dniem dzisiajszym Webpozycja "Wychodząc na przeciw oczekiwaniom Klientów" poleciała w kulki i zaostrzyła limity wyszukiwań. Wszystkie pakiety zostały okrojone z limitów wyszukiwań o ponad połowę. Wersja darmowa stała się całkowicie nieprzydatna dla więcej niż 15 słów kluczowych. Pod pretekstem ewolucji serwisu, ogranicza się jego pierwotnie założone możliwości, aczkolwiek nie można odmówić że wprowadza się nowe i ciekawe narzęcia. jednym słowem: od dziś podwyżki o 50%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności