Skocz do zawartości

Zrobisz mi loda?

Sylar

Rekomendowane odpowiedzi

rosną jak grzyby po deszczu.

Jak jest gdzieś kasa do wyciągnięcia to będą rośli, zrobi z siebie debila parę razy a hajs z adsense leci...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

rosną jak grzyby po deszczu.

Jak jest gdzieś kasa do wyciągnięcia to będą rośli, zrobi z siebie debila parę razy a hajs z adsense leci...

chyba rosnąć hehe :)

Ale masz racje. Ostatnio w Polsce stało się modne robienie z siebie głupa, jakby już było ich mało...

zakładałem multikonta

No może i rosnąć, polonistą nie jestem, wartościowych i "tematycznych" tekstów też nie piszę :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Szkoda że tak wiele niszowych tematów nie jest poruszanych na YT, to prawda że coraz częściej pojawiają się kanały o "ch** wie czym", szczególnie tworzone przez małolatów dla małolatów. Tak chyba zawsze było i będzie nadal, tylko nieliczni osiągają sukcesy w showbiznesie bez robienia z siebie debila na oczach milionów.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności