Skocz do zawartości

statystyki

apkit

Rekomendowane odpowiedzi

https://www.alien-stats.net/

Gdzieś można znaleźć jeszcze starszą wersję darmową, mi działa ona dobrze.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

ja mam stat4u i jakimś cudem pokazują ;).

Jeśli u ciebie tak się nie dzieje, może to oznaczać że nie masz wejść z wyszukiwarek poprzez wyszukiwanie słów kluczowych.

Najlepszejsza, najoryginalniejsza i najprofesjonalniejsza Fotografia Ślubna w Bolesławcu:)

I taka skromna Grafika Reklamowa

Oczywiście wszystko to jest tam, gdzie lezy Bolesławiec

tak źle chyba nie jest, zreszta sam sprawdzam, wyszukuje po keywordsach oi wchodze zeby spawdzicz czy te statystyki dzialaja.

teraz wsadzilem stat.pl i jakby dzila z opóźnieniem , nie pokazuje od razu, wchidzilem z róznych wyszukiwarek a zaliczylo tylko 1 wejscie i to nie z wyszukiwarki.

nie wiem jak jest w statpl ale w stat4u prawdopodobnie odświerzanie wyników jest co poł godz ( chyba- bo nie pamietam, a nie chce mi sie szukać).

Najlepszejsza, najoryginalniejsza i najprofesjonalniejsza Fotografia Ślubna w Bolesławcu:)

I taka skromna Grafika Reklamowa

Oczywiście wszystko to jest tam, gdzie lezy Bolesławiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności