Skocz do zawartości

[Szukam] Praca dodatkowa, zdalnie, 250-500zł miesięcznie.

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

tak jak w temacie, poszukuję dodatkowego zajęcia w świecie SEO.

Parę słów o mnie:

Nazywam się Artur Golisz (24 lata), studiuję informatykę. Na forum PiO jestem już czwarty rok, przez ten czas udało mi się z powodzeniem podejmować współpracę z tutejszymi użytkownikami dlatego liczę, że teraz będzie podobnie.

W czym mogę pomóc:

SEO

• Składanie stron zapleczowych (HTML + CSS)
  • Instalacja popularnych skryptów (Wordpress, SeoKatalog etc.)
  • Katalogowanie
  • Pisanie tekstów
  • Moderowanie/aktualizacja stron
  • Tworzenie i prowadzenie profili na forach

Inne

• Umiejętności obsługi popularnego softu (posiadałem własne licencje na ScrapeBoxa, OmniAdd, Market Samurai)
  • Znajomość systemu Wordpress od strony developera (poprawki w szablonach, wtyczkach, dopisanie drobnej funkcjonalności)
  • Podstawowy administracji serwerami na linuksie (w skrócie, na czystym serwerze jestem w stanie postawić stronę, LAMP, vhosty)
  • Znajomość Pythona (2.7) pozwalająca na tworzenie narzędzi ułatwiających pracę, podstawowa znajomość frameworka Django

Forma rozliczenia:

Chciałbym żeby całość odbywała się w oparciu o umowę o dzieło, w okolicach października możliwe będzie przejście na fakturę.

Kontakt:

Mail: 209b9702dce6fe7127cc2ad1a2613962.png

Tel: 793 775 885

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności