Skocz do zawartości

[Wykonan] Blog o tematyce kulinarnej - sprawdź! Idealne zaplecze

artur_waw

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

bardzo chętnie poprowadzę bloga o tematyce kulinarnej, który będzie służył jako zaplecze dla Twoich stron.

Dlaczego warto skorzystać?

• kuchnia chińska to moja pasja, gotuje dla siebie a opisywanie wszystkiego będzie miłym dodatkiem,
  • zyskujesz unikalne teksty pisane nie na ilość znaków ale do wyczerpania tematu,
  • orientuje się w sklepach, które warto opisać aby ułatwić innym gotowanie,
  • korzystam z oryginalnych składników, które można opisać,
  • tworzę zdjęcia z całego procesu gotowania, także wpisy są kolorowe i użyteczne,
  • znam wiele ciekawych materiałów video pokazujacych różne techniki/sekrety gotowania, którymi mogę się podzelić.

Coś więcej?

Jedyne czego potrzebuję to wordpressa, na którym to wszystko powstanie. Cenę, ilość oraz częstotliwość artykułów ustalimy indywidualnie.

Zyskasz serwis tworzony dla użytkowników z wartościową, przydatną i unikalną zawartością!

Zainteresowanych proszę o kontakt - mogę przesłać przykładowe zdjęcia, wykonane przeze mnie.

Kontakt:

Mail: 209b9702dce6fe7127cc2ad1a2613962.png

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności