Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przeglądając forum szukam odpowiedzi jak skutecznie pozycjonować stronę www?

Jest szereg informacji podstawowych: pojedyncze znaczniki <h1> stosowanie alt i title do obrazków, ładne linki i .htacess, słowa kluczowe w meta tagach,

ale czy słyszał ktoś o zasadzie trzech najważniejszych słów kluczowych, które są brane pod uwagę na startowej stronie w pierwszej kolejności? Czy to prawda, że najsilniej działają takie słowa powiązane z linkami wewnętrznymi i zewnętrznymi?

Z góry dziękuję za refleksję na ten temat inne mnie nie interesują :)

śmieszne zdjęcia www.idiotyzmy.pl, darmowe ogłoszenia www.stacjabazowa.pl, stare kupony wymień na pieniądze www.kwitomania.pl

ale czy słyszał ktoś o zasadzie trzech najważniejszych słów kluczowych

A co to jest za zasada i któż ją sformułował ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

nie słyszałeś, zasada 3 króli ;)

Panie, gdzie tam do grudnia! To jest taka zasada: bierzesz złoto, kadzidło i mirre i udajesz się do osoby, która wie jak skutecznie ją pozycjonować. Innej zasady nie znam :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

3 pierwsze słowa kluczowe są najważniejsze w opisie meta keywords, ale czy są równie ważne na początku strony głównej www?

adsecur.com/k.../slowa-kluczowe

śmieszne zdjęcia www.idiotyzmy.pl, darmowe ogłoszenia www.stacjabazowa.pl, stare kupony wymień na pieniądze www.kwitomania.pl

A dlaczego nie dwa pierwsze albo tylko jedno ? Na stronie pozycjonowanej w treści liczy się każde słowo . Tak samo liczą się słowa w metatagach a nawet i ich kolejność. Zastanawia mnie tylko skąd ten "magiczny trójkącik" ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mam informacje z przecieków, że na ostatniej miedzynarodowej konferencji SEO, która odbyła się w Bristolu omówiono zasadę "palca wskazującego".

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Mam informacje z przecieków, że na ostatniej miedzynarodowej konferencji SEO, która odbyła się w Bristolu omówiono zasadę "palca wskazującego".

Środkowego wyciągniętego w kierunku siedziby głównej Google ? :D

Nie, wskazującego, którego czasem używamy do puknięcia w głowę.

To w odpowiedzi na pytanie autora tematu.

Na przyszłość jeśli chcesz zasięgnąć info o zasadzie ze świata seo zamieść link do źródła.

ale czy słyszał ktoś o zasadzie trzech najważniejszych słów kluczowych,

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Informacja trąci herezją a świeżością przypomina 20 letni śnieg na lodowcu ... Meta keywordsy praktycznie nie odgrywają żadnej roli już a tym bardziej kolejność słów w nich zawarta.

linki, linki i jeszcze raz linki

Tak?

Z tego co ja aktualnie obserwuję wszystko wygląda na to, że linki nie są już najważniejsze.

Domeny na sprzedaż - pod zaplecze SEO, strony PP, strony firmowe, sklepy internetowe.

Zapraszam również na podstronę z darmowymi narzędziami SEO >> https://techformator.pl/darmowe-narzedzia-seo/

Jeżeli jesteś zainteresowany publikacjami wpisów gościnnych, napisz do mnie @.

Mimo wszystko strony z kilkudziesięcioma tysiącami linków są w TOP ;) czyli wciąż mają swoją wagę. Wracając do tematu to myślę, że ważne jest wszystko co znajduje się na stronie ale kolejność fraz z tego co zauważyłem też jest ważna.

Moderowany katalog stron internetowych 123seo.com.pl. Serdecznie zapraszam do dodawania wpisów.

ale kolejność fraz z tego co zauważyłem też jest ważna.

Zapomniałeś podać jednego ważnego czynnika - wielkość próby. Domyślam się, że jest to rząd 2-3.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności