Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tak?

Z tego co ja aktualnie obserwuję wszystko wygląda na to, że linki nie są już najważniejsze.

A co jest najważniejsze ? Modlitwa ? :D

Aktywne odnośniki dalej są najważniejszym parametrem decydującym o rankingu. Jedyne co się zmienia to ich ocena, wartościowanie czyli parametry dotyczące tychże właśnie linków.

O tym, że są najważniejsze wskazuje nawet paradoks "karania za linkowanie" i to jest wystarczającym dowodem na ich "wagę" ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dobrze zoptymalizowana strona to 10% sukcesu, reszta to linkowanie,

Jak dla mnie to 40-50% sukcesu. Jak strona jest do d... i nic się w niej nie da zmienić, to nawet pierdyliardy linków nie uciągną tej strony na zadowalające pozycje. Oczywiście pod warunkiem że konkurencja istnieje :-)

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

PIO twoje źródło dezinformacji. Linki najważniejsze - dobra jeszcze tak, ale ALE - wielkie ALE - nie linki ogólnie ale tematyczne, z dobrych stron, tematycznych stron na dany temat strony a nie walenie linkami - jakoś o tym zawsze zapominacie napisać tylko słowo linki.

To tak jak co jet najważniejsze w seksie - (wasza odpowiedź) ruchanie a nie przyjemność dla dwojga czy pomysłowość lub technika.

Linki to słowo puste a nie odpowiedź i w zasadzie to tyle.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

Duża pałka, techniką przejmują się ci z mniej imponującym narzędziem ;)

Mocne linki z mało zaspamowanych źródeł tak, co do tematyczność to jest mocno przereklamowana, wiara w tematyczne linki wynika głównie z tego że tematyczne źródła linków są zazwyczaj zadbane i mniej w nich spamu, niż w ogólnodostępnych miejscówkach niemiłosiernie zaspamowanych przez automaty .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności