Skocz do zawartości

Spadek zarobków o 91%...

BullTerrier

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie sytuacja lekko się poprawiła. Dużo mniej klików mi znika z raportów. Ale i tak CPC i RPM o połowę niższy. Jedynie CTR dochodzi do średniej. Co dziwnego to to, że rano znowy pojawiły mi się strzałki na reklamach tekstowych a jakieś 2 godziny temu znowu znikneły.

Po paru dniach, gdzie wydawoło się, że RPM delikatnie się odbija nastąpił ponowny spadek. Miałem nadzieję, że po tygodniu sytuacja wróci do normy a tu wygląda że normą stają się już niskie zarobki.

Znalazłem ciekawy wykres z zarobkami innego użytjownika na stronie https://productforums.google.com

Wykres wygląda identycznie jak moje zarobki i wielu innych użytkowników. Ja póki co usuwam reklamy ze stron i czekam na dalszy rozwój wypadków. Może w przyszłym miesiącu coś się wyjaśni.

Ciekawą rzecz wyczytałem na https://productforums.google.com

Od 10:45 nie są aktualizwoane kliki i wyświetlenia w raportach AdSesnse. U mnie jest to samo. Co prawda już część reklam wywaliłem ale faktycznie ilości wyświetlen są minimalne. Robi się naprawdę ciekawie. Jedyne co pozostaje to pograć sobie w tą gierkę z okazji 10 urodzin :killer:

tragedia dziś, coś ich popier........ za przeproszeniem , 0,16 euro !!!!! co to jest!!! i paręset wejść !!!! U was to samo ?

Spokojnie. Problem chyba wszystkich dotyczy. Jakaś kwestia techniczna. Od około 10.30 nie zlicza wejść na stronę i klików. Zresztą to nie pierwszy problem techniczny w AS ostatnio, co przekłada się na realne straty niestety.

Z tego co widzę, to już nalicza kliki, ale chyba nie policzyło tych w trakcie tej "awarii".

z reguły awaria dotyczy systemu aktualizacji wyświetlania zliczonych klików - nie zaś samego systemu zliczania.

Według mnie tak też było i w dzisiejszym przypadku ponieważ obecnie moje zarobki mniej więcej zgadzają się z standardowymi w ostatnim czasie o tej godzinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności