Skocz do zawartości

Spadek zarobków o 91%...

BullTerrier

Rekomendowane odpowiedzi

Znowu się musze zgodzić z Lisem:)

Moją stronę można nazwać zdecydowanie wartościową (często zgłaszają się reklamodawcy bezpośrednio) i notuje od początku roku stałe wzrosty.

kKeYQ4m.png

To oznacza, że dobrze odsiewają wszelakich kombinatorów i MFA.

Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/

Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/
Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/

• Odpowiedzi 208
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Coś w tym jest przerobiłem stronę i skupiłem się na jednostkach graficznych i ustawiam tak aby nie było przypadkowych klików i zdziwienie z 3-4 euro centów dziś klik mialem za 80eurocentów co daje to 3.5 zł za klik całkiem nie źle teraz zadbać o ruch i może by z tego coś było. Idzie wszystko w dobrą stronę jak się nie kombinuje.

Jestem ciekaw jak to wygląda od strony reklamodwacy: czy oni odnotowali spadek kliknięć w swoje reklamy?

Bo jeżeli ja co chwilę widzę np. klik za 3 zł który po 5 minutach znika, i wiele osób ma podobnie - to znaczy, że reklamodawcy też powinni odczuć zmniejszoną liczbę kliknięć.

Mam do was pytanie: Czy kliknięcia pojedynczego użytkownika w kilka reklam w niedużym odstępie czasu są zliczane? W sensie np. ktoś kliknie w reklamę, przejdzie na inną podstronę, znowu kliknie w reklamę, itp. - zlicza tą drugą?

Wydaje mi się że nie, i to kolejne oszustwo, ponieważ jeśli klient był na stronie a my za to nie otrzymujemy $ i coś zamówił to co ? Mam powiedzieć najchetniej bym zmienił na CPM ale mhhh dużo złej jakości reklam, i wirusów. Jak chodzi o Adsense zdarza mi się że widzę że jest ktoś na stronie i widzę że 2-3 razy kliknął i dostałem 12 eurocentów potem G redukuje to do 4 eurocentów, rozbój w biały dzień.

Mam do was pytanie: Czy kliknięcia pojedynczego użytkownika w kilka reklam w niedużym odstępie czasu są zliczane? W sensie np. ktoś kliknie w reklamę, przejdzie na inną podstronę, znowu kliknie w reklamę, itp. - zlicza tą drugą?

Wydaje mi się że nie, i to kolejne oszustwo, ponieważ jeśli klient był na stronie a my za to nie otrzymujemy $ i coś zamówił to co ? Mam powiedzieć najchetniej bym zmienił na CPM ale mhhh dużo złej jakości reklam, i wirusów. Jak chodzi o Adsense zdarza mi się że widzę że jest ktoś na stronie i widzę że 2-3 razy kliknął i dostałem 12 eurocentów potem G redukuje to do 4 eurocentów, rozbój w biały dzień.

W sensie 1 kliknięcie tylko zlicza?

to ja napiszę tak pon 2.71 euro, wt 0.64 euro, środa jak na razie 0. Może będzie 0.5 euro - 1euro, a w maju miałem w pon 7 euro, wt 3 euro potem sob i nie 2euro, coś tu nie tak ? A ruch ten sam. Może problem że jest MFA :D i zwalczają?

Nie, ja np. nie mam stron MFA tylko dość mocno rozbudowane serwisy, a spadki ogromne. To, że ruch mniejszy, to oczywiste, ale spadki CPM nieproporcjonalne do spadków ruchu. Może brak reklamodawców, trzeba przeczekać.

Dodam jeszcze, że te eksperymenty typu favicony czy reklamy w formie rozszerzanych menu mocno też pogorszyły sprawę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności