Skocz do zawartości

Katalog ADEVIQ PR4

SEOlancer

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów do katalogu https://adeviq-spin.pl

Cechy katalogu:

-PR4

- moderowany

- systematycznie linkowany

- unikalna grafika

- domena kilkuletnia

- skrypt Arfooo

Jak dodać wpis?

Po zalogowaniu w formularzu dodawania wybrać opcje sms zwykły i multi z drugiej listy

następnie kliknąć na flagę Polski i wysłać sms (1,23zł), który następnie wpisujemy w okienko :)

UWAGA!

Dzisiaj do godziny 20.00 można zgłaszać wpisy za darmo przy użyciu kodu: test

Ilość wpisów nielimitowana!

Nie toleruję spamu, stron zapleczowych, erotyki, hazardu, itp.

OPISY unikalne, nie powielane!!

Katalog stron www - mocny katalog iDir

Zgadzam się z przedmówcą. Katalog ładnie wygląda a skrypt jest super. Dodałem swój katalog na tym samym skrypcie, mam nadzieję, że przejdzie:)

PS. Nie macie na stronie linka do arfooo, a chyba powinien być? No chyba, że czegoś nie wiem.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

• 3 tygodnie później...

Paczuszka gratisowych kodów SMS :D

X5W96277

X95T9888

X26275L8

X997R872

X567B649

X623736X

X633D979

X54Z7939

X3U73952

X475R669

Kto pierwszy ten lepszy, przypominam o obowiązującym regulaminie, fajnie jesli pisalibyście info o wykorzystaniu :P

Katalog stron www - mocny katalog iDir

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności