Skocz do zawartości

Zawsze Coca-Cola

txt24

Rekomendowane odpowiedzi

Tym ostatnim zdjęciem you made my day ;)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Takie moje pytanie "?" gdzie tu dowcip?

Widzisz.... jednych śmieszy jak mim sobie przerwę zrobi, inni twierdzą, że żart bez srania, pierdzenia czy przeklinania nie jest śmieszny. Tak już jest, każdy jest inny.

Pisanie tekstów, szybko tanio i solidnie txt24.pl

gdzie tu dowcip?

No właśnie też nie wiem gdzie, bo to nie realna sytuacja jest. Ten moher już godzinę przed mszą siedzi w pierwszej ławce.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności