Skocz do zawartości

Piekielnie świeża Grupa 100 WP-KATÓW

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla zwiększenia zainteresowania grupą paczka darmowych multi ląduje w poście...

Proszę nie pisać do mnie PW o darmowe kody, gdyż te są ostatnimi jakie oferuję ;)

Proszę o wiadomość w temacie, który kod został wykorzystany....

W zamian za darmowy kod, proszę podlinkować swoje wpisy....

Wszystkie katalogu siedzą w indeksie, ale w zestawieniu katalogów większość pokazuje site=0, a wszystko przez to, że IP do sprawdzania site jest przekierowane na adres zbanowany w google (celowo wykonane).

Multikod zwykły - przelew:

PYDP3QW1

FSM5V9JS

BJPVVVCK

BVF8W6P5

CPTGDLG3

SHHMB5ES

JNF1R31T

3DHCLAAS

GWDE4558

LC3M5XCB

K4REXWB7

36YJYRLP

Zawsze możesz kupić kod i sprawdzić czy grupa jest dobra...

Ci co już skorzystali z grupy wiedzą swoje, ja również wiem... Dodałem kilka swoich stron i jeżeli dodawanie odbywało się powoli to efekty były, a jak dodawałem 10 wpisów/godzinę to strona lekko poskakała i wróciła na starą pozycję...

Mogę potwierdzić dobra grupa. Akurat dodałem na złą domenę, natomiast samo katalogowanie i przyrost linków na plus :) Zatem polecam i dzięki za kod.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności