Skocz do zawartości

Pozycjonowanie jednej solidnej strony

Jooni

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pozycjonuje się tylko automatem

Jak będziesz się posługiwał tylko automatem to wylądujesz tak jak ten co ślepo uwierzył GPSowi i wjechał do środka jeziora :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jak będziesz się posługiwał tylko automatem to wylądujesz tak jak ten co ślepo uwierzył GPSowi i wjechał do środka jeziora :)

Beer czy jesteś kolejnym heretykiem wyznającym zasadę, że link ręczny wygląda lepiej niż z automatu? To nie lody, że mają inny smak :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Beer automatyzowanie zadań to ogólna tendencja i bardzo wygodna.

Faktycznie można chodzić w swetrze wyprodukowanym na maszynie i tym wydziarganym ręcznie, ale wg mnie szkoda czasu na dziarganie ;)

Jak nie znasz drogi to i tak wjedziesz do jeziora :D

Oczywiście automat też trzeba dobrze załadować i nastroić bo inaczej strzela ślepakami po płotach sąsiadów ;)

Do najfajniejszych miejscówek nie dodasz automatem ( tzn dodasz ale na krótko), jak admin widzi 250 wpis,np tego szukałem w sieci od 100 dni to dostaje szału. Automat jest fantastyczny do masówki, wadą jest to że do tych miejscówek przeważnie dodaje 1000 innych automatów, a jeśli tego nie robi to oznacza ze zacznie robić za chwilę.

Ciekawy jestem , kto przy obecnym algorytmie "cisnie " na strone docelową linki z Omiflasha lub innych automatów.

I wychodzi cała Twoja wiedza SEO ;) (bez urazy) ale kto twierdzi, że tylko z automatów kieruje się linki na stronę docelową ? Jesteś pewien, że każdy tak robi ? Poza tym nawet SWL jest przydatny na stronę docelową jak jest umiejętnie wykorzystany...

Większość automatów jest użyteczna, problemem nie jest automat tylko jego użytkownik :)

Moja wiedza jest wystarczająca na tyle, aby się z tej wiedzysię utrzymać, i to na wysokim poziomie , to po pierwsze primo.

Po drugie ja nie odpowiedziałem tobie, tylko autorowi pytania,a zdaje się,że autor jest przekonany ,że pozycjonowanie to tylko zakup automatu, serwera pod niego i wio .Wcale tak nie jest, i samymi automatymi nie można uzyskać długotrwałych pozycji, czyli min. rok.

Po trzecie ja korzystam ze wszystkich dostepnych na rynku automatów , w tym wykonanych na mojej zamówienie .

Po czwarte z waszych wypowiedzi wynika, że pozycjonowanie w sumie jest czyms prostym, i mozna się tego nauczyc z jednego e-booka. Pozycjonowanie w w dużej mierze całe mnóstwo czasu poświęconego na zdobywanie wiedzy oraz pieniędzy np. na zaplecza.

Zreszta jedną stronę przy obecnym algorytmie spokojnie można robić bez automatów

Beer czy jesteś kolejnym heretykiem wyznającym zasadę, że link ręczny wygląda lepiej niż z automatu?

Jestem praktykiem uważającym, że automaty nigdy nie załatwią dobrze wszystkiego za człowieka a już z całą pewnością nie będą za niego myśleć.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Jeżeli automatami udaje mi się wbijać moje strony w topy, pomimo różnych zwierzaczków to nie widzę konieczności robienia tego ręcznie.

Nie spłycajmy "robienia automatem" do 1 czy 2 softów, jednego serwera, publicznych baz, itp, to nie tak ... nie tak :)

nie wyobrażam sobie robienia dużego zaplecza ręcznie ;)

a już z całą pewnością nie będą za niego myśleć.

Czy ja gdziekolwiek napisałem, że automaty myślą? :D Automaty to tylko automaty, chyba nikt nie wyobraża sobie teraz ręcznego ostrzenia noży w fabryce noży. Wszystko robią automaty, ale żeby to zrobiły muszą być odpowiednio zrobione i skonfigurowane przez CZŁOWIEKA.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Znam osoby, które mają wyniki i nigdy nie dotknęły automatu.

Najprostsze przykłady: kupno linków na Prolink, stały swl, albo zakup precli od kulfika lub wpisów w katalogach z dodawarką itd.

Ja znam osobę które nie dotykając automatów, swli i katalogów z dodawarką robi TOP5 na dwie frazy które mają ponad 2,5-3 mln ścisłych wyszukań miesięcznie na rynek PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności